«Αδιέξοδο» με την κληρονομιά του Τόλη Βοσκόπουλου – Καταρρακωμένη η Γκερέκου

featured image

Ο Τόλης Βοσκόπουλος αποτέλεσε έναν ανεπανάληπτο τραγουδιστή, σύζυγο και πατέρα, με τον ίδιο όμως όταν έφυγε από τη ζωή να αφήνει πίσω του αρκετό προβληματισμό, ως προς τα οικονομικά, για την οικογένειά του, φέρνοντας σε δύσκολη θέση την Άντζελα Γκερέκου.

Η αγαπημένη ηθοποιός και πρόεδρος του ΕΟΤ, που προκάλεσε ρίγη συγκίνησης με τις αντιδράσεις της στο τελευταίο επεισόδιο στη «Γη της Ελιάς», βρέθηκε στον Άγιο Σπυρίδωνα, ζητώντας την χάρη του, ώστε να καταφέρει να αντιμετωπίσει την αναποδιά αυτή, που δεν είναι άλλη από τα χρέη του κορυφαίου καλλιτέχνη, τα οποία έμειναν μετά τον χαμό του και πρέπει να ξεπληρωθούν στην εφορία.

Ο θάνατος του Τόλη έφερε… ντόμινο στα περιουσιακά Υπενθυμίζουμε, ότι ο Βοσκόπουλος είχε χρέη, που ξεπερνούσαν τα 8 εκατομμύρια ευρώ, προκαλώντας σάλο τότε με την αποκάλυψη του εν λόγω θέματος. Η Γκερέκου, βέβαια, στάθηκε σαν «βράχος» στο πλευρό του και είχε αποτελέσει υπόδειγμα αξιοπρέπειας, παραιτούμενη από την υπουργική της θέση, όταν έγινε γνωστό το ζήτημα.



Το πρόβλημα, όμως, είναι πως παρότι ο Βοσκόπουλος είχε κάνει τις απαραίτητες ρυθμίσεις, ώστε να ξεπληρώσει τα χρέη του, εντούτοις με το θάνατό του όλα άλλαξαν. Η Εφορία, που κάθε μήνα του έπαιρνε όσα κέρδιζε, τώρα βλέπει πως η οικογένεια έχει προβληματιστεί ως προς την αποπληρωμή των υπόλοιπων χρωστουμένων, αφού φυσικά τα έσοδα της οικογένειας είναι πια λιγότερα.

Για το λόγο αυτόν, άλλωστε, η Άντζελα Γκερέκου επισκέφθηκε τον Άγιο Σπυρίδωνα, κάνοντας τάμα για να βρεθεί η απαραίτητη λύση στο θέμα των χρεών. Μετά το τάμα, πάντως, εμφανίστηκε πιο αισιόδοξη, θεωρώντας πως δε θα υπάρξουν περαιτέρω προβλήματα και οι ρυθμίσεις θα γίνουν, για να ξεπεραστεί και αυτό το «εμπόδιο».

Με πληροφορίες από το «Yes Magazine»






Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.