Στο έλεος των εμπρητών η Ελλαδα - Προσαγωγή αλλοδαπού υπόπτου για εμπρησμό!

featured image

Τον εντόπισαν να «κινείται ύποπτα» στο σημείο αστυνομικοί που περιπολούσαν στην περιοχή

Σε εξέλιξη παραμένει, δυστυχώς, η φωτιά που ξέσπασε νωρίς το μεσημέρι στο Πόρτο Γερμενό, με την Πυροσβεστική να επιχειρεί στο σημείο και να προσπαθεί να περιορίσει το πύρινο μέτωπο προτού σκοτεινιάσει και σταματήσουν τα εναέρια μέσα πυρόσβεσης, την ώρα που οι Αρχές οδηγήθηκαν στην προσαγωγή ενός ατόμου, ύποπτου για εμπρησμό στην περιοχή.

Όπως μετέδωσε το MEGA, πρόκειται για άτομο με καταγωγή από τη βόρεια Ευρώπη, το οποίο εντοπίστηκε κοντά στο σημείο όπου ξέσπασε η πυρκαγιά, από αστυνομικούς που περιπολούσαν στην περιοχή. Στην κατοχή του, μάλιστα, βρέθηκε μπουκάλι με εύφλεκτο υλικό, με αποτέλεσμα ο ύποπτος να οδηγηθεί σε αστυνομικό τμήμα της περιοχής και να ενημερωθεί σχετικά η Πυροσβεστική.

Σε μαρτυρίες τους, πάντως, κάτοικοι ανέφεραν ότι η φωτιά που ξέσπασε στο Πόρτο Γερμενό είναι προϊόν εμπρησμού, καθώς, στο σημείο που εκδηλώθηκε υπήρχαν κλαδιά που δεν είχαν μαζευτεί και σκουπίδια, με τους ισχυρούς ανέμους να συμβάλλουν αποφασιστικά στην ταχεία επέκταση της πυρκαγιάς.


Σημειώνεται ότι λίγο μετά τις 6.30μμ πραγματοποιήθηκε έκτακτη ενημέρωση για τις συνολικά 65 δασικές πυρκαγιές που έχουν εκδηλωθεί κατά το τελευταίο 24ωρο, από την εκπρόσωπο Τύπου του Πυροσβεστικού Σώματος, Ανθυποπυραγό Ραφαέλα Τζίμα.







Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.