Τριαντάφυλλος: «Πήρα τα πιο πολλά λεφτά από όλους στο Survivor»

featured image

Την αποκάλυψη ότι πήρε τα περισσότερα χρήματα από όλους τους παίκτες του Survivor, έκανε ο γνωστός τραγουδιστής Τριαντάφυλλος.

«Στο reality πήρα τα πιο πολλά λεφτά από όλους, δεν το κρύβω. Με την εφορία είναι σχεδόν τα διπλά από το έπαθλο» δήλωσε ο τραγουδιστής. Εδώ αξίζει να σημειωθεί ότι το έπαθλο ήταν 100.000 ευρώ, επομένως σύμφωνα με τον ισχυρισμό του, ο τραγουδιστής έβγαλε από το ριάλιτι επιβίωσης 200.000 ευρώ!

Μάλιστα, ο ίδιος πρόσθεσε ότι είχε πάρει μαζί του στο παιχνίδι ένα μπουκαλάκι με αγιασμό που του έδινε δύναμη και τον έκανε να μην πεινάει: «Δε μας επέτρεπαν να φύγουμε οικειοθελώς, για να μη χαλάσουμε το show. Ο Άγιος Εφραίμ ήταν δίπλα μου στο reality. Είχα πάρει ένα μπουκαλάκι και έπινα αγιασμό, και μου έδινε δύναμη, δεν πεινούσα, δε ζαλιζόμουν, δεν έχασα τα λογικά μου».


Σχολιάζοντας τα όσα ειπώθηκαν για το πρόσωπό του, ο Τριαντάφυλλος είπε ότι τα έχει αφήσει όλα πίσω του:  «Δεν κρατάω κακίες, τα αφήνω πίσω και οι εχθροί μου έρχονται κοντά μου σιγά – σιγά. Βγαίνοντας μου έκαναν πρόταση όλοι οι ψυχολόγοι να πάω να… τους κάνω καλά».


Μεταξύ άλλων, ο ίδιος μίλησε για τις ακραίες εκδηλώσεις θαυμασμού πάνω στην σκηνή που τον έφεραν σε δύσκολη θέση: «Στο Λονδίνο πήγα να περπατήσω στη σκηνή, και μία κοπέλα μου τράβηξε το μπατζάκι και μου έσκισε το παντελόνι, και τραγούδησα έτσι για λίγο. Έχει τύχει μπροστά στη γυναίκα μου να εκδηλώσουν έντονα τον θαυμασμό τους και να νιώσω αμήχανα, αλλά είναι υπέροχη γυναίκα, σύζυγος και μητέρα και έχει υπομονή. Για να είμαστε μαζί 15 χρόνια, κάτι σημαίνει. Στην αρχή της σχέσης μου με τη Δήμητρα, τη ζήλευα πολύ. Και ακόμα ζηλεύω, το παραδέχομαι, είμαι ζηλιάρης και την αγαπάω».






Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.