Έκανε… παλιοσίδερα μία από τις πιο σπάνιες Ferrari!

featured image

Η Ferrari F40 έχει χαρακτηριστεί ως ένα από σημαντικότερα μοντέλα της αυτοκίνησης. Κάποιοι δεν έχουν διαστάσει να της χαρίσουν και τον τίτλο του «Άγιου Δισκοπότηρου», ως το καλύτερο supercar που κυκλοφόρησε ποτέ. Η F40 ήταν η τελευταία δημιουργία που βγήκε από το Maranello και είχε την έγκριση του μεγάλου Enzo Ferrari. Η μοναδικότητα της αποδεικνύεται και από το γεγονός ότι μόλις 1.315 αυτοκίνητα κατασκευάστηκαν πριν σταματήσει η παραγωγή της. Σήμερα είναι ένα από τα πλέον σπάνια κλασσικά και συλλεκτικά μοντέλα, με το κόστος κτήσης μίας F40 να είναι αστρονομικό.


Όμως, όποιος έχει τα χρήματα για να την αποκτήσει είναι πολύ πιθανό να μην έχει την ικανότητα να την τιθασεύει. Κάτι που έμαθε με τον πλέον σκληρό τρόπο ο ιδιοκτήτης μίας F40 στην Ελβετία. Κατά τη διάρκεια συγκέντρωσης κατόχων Ferrari, αλλά και άλλων supercar, στην ανάβαση Kerenzerbergrennen ο άτυχος οδηγός της F40 έχασε τον έλεγχο του αυτοκινήτου, με αποτέλεσμα να καταλήξει στη μπαριέρα.


Το ιταλικό supercar υπέστη σημαντική ζημιά στο εμπρός μέρος, ακινητοποιήθηκε στο σημείο και χρειάστηκε η παρουσία της οδικής βοήθειας για να το παραλάβει και να το μεταφέρει από το σημείο. Οι εικόνες που ακολουθούν είναι σκληρές και σίγουρα «πονάνε» όλους τους φίλους της αυτοκίνησης.






Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.