Σάλος με βίντεο στο Tik Tok! Αλλοδαπός «κάνει παιχνίδια» με περιπολικό της ΕΛ.ΑΣ.

featured image

Στο στόχαστρο των αναλυτών της Αστυνομίας έχουν μπουν τις τελευταίες μέρες τα βίντεο που ανεβάζει ένας αλλοδαπός στο TikTok, καθώς προσπαθούν να διαπιστώσουν πώς έφτασε να «πρωταγωνιστεί» σε αυτά ένα… περιπολικό, χωρίς να υπάρχουν πουθενά τριγύρω οι αστυνομικοί που θα έπρεπε κανονικά να βρίσκονται μέσα σε αυτό!

Στα ολιγόλεπτα βίντεο που έχουν αναρτηθεί στη δημοφιλή πλατφόρμα φαίνεται ο άγνωστος άνδρας να στέκεται δίπλα στο περιπολικό, να μπαίνει σε αυτό και να έχει ανέβει ακόμα και στο καπό, χωρίς να δέχεται παρατήρηση από κάποιον ένστολο. Μάλιστα, σε κάποιες σκηνές ο θρασύτατος αλλοδαπός φαίνεται να κρατά στιλέτο και να το δείχνει επιδεικτικά στην κάμερα, ενώ μετρά και πολλά χαρτονομίσματα.Η ΕΛ.ΑΣ. προσπαθεί να ανακαλύψει -μεταξύ άλλων- πότε και σε ποια περιοχή γυρίστηκαν τα συγκεκριμένα βίντεο. Σημαντικό είναι να βρεθεί πώς κατέληξε στο συγκεκριμένο σημείο το περιπολικό, γιατί δεν είναι κλειδωμένο ώστε να μην μπορεί να μπει κανείς μέσα και πού… εξαφανίστηκαν οι αστυνομικοί του πληρώματος. Απάντηση σε πολλά ερωτήματα θα δώσει σίγουρα ο αριθμός ταυτότητας του οχήματος, ο οποίος σε κάποιες σκηνές αποτυπώνεται στον «ουρανό» του περιπολικού.

Οι αστυνομικοί έχουν αποκλείσει από την αρχή της έρευνας την πιθανότητα το περιπολικό να είναι ψεύτικο, κάτι που -αν ίσχυε- θα ήταν ακόμη πιο ανησυχητικό!


Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.