«Όταν βγει η Ρούλα Πισπιρίγκου από τη φυλακή θα το γλεντήσουνε, θα πάνε για ποτάρες»

featured image

Η Ρούλα Πισπιρίγκου βρίσκεται προφυλακισμένη στον Κορυδαλλό για τη δολοφονία της κόρης της Τζωρτζίνας, ενώ οι μαρτυρίες από το φιλικό περιβάλλον της οικογένειας συνεχίζουν ολοένα και πιο αποκαλυπτικές. Γνωστή του ζευγαριού, λέει στο Πρωινό για την οικονομική κατάσταση της οικογένειας της Ρούλας και τους εράνους που γίνονταν:

«Υπάρχει οικονομικό πρόβλημα! Δεν έχει η οικογένεια να στηρίξει την Ρούλα. Απλά της λένε να κάνει υπομονή γιατί θεωρούν ότι θα την βγάλουν. Θεωρούν ότι έχουν δύναμη όπως την είχαν. Δεν υπάρχει δύναμη, δεν υπάρχει κανείς να τους καλύψει και να τους υποστηρίξει.


Έπαιρνε τηλέφωνο τον Δήμαρχο να της κλείσει το δωμάτιο του Καραμανδανείου, να είναι μόνη της. Έπαιρνε τηλέφωνο την κοινωνική υπηρεσία γιατί ήταν μια «μανούλα χαροκαμένη» που έπρεπε να την λυπηθούν, να την στηρίξουν να πάει στην Αθήνα. Ξέρετε πόσους εράνους είχαμε κάνει στην πόλη; Πόσοι αγώνες έγιναν, ποδοσφαιρικοί, για να μαζευτούν χρήματα, να τους στηρίξει ο κόσμος;


Άρα ζούσαν με τους εράνους, χωρίς να αντιμετωπίζουν κάποιοι οικονομικό πρόβλημα;

Βεβαίως! Και τα τα γνωρίζουνε! Οι ίδιοι τα ξέρουν»!

Ιδιαίτερη αίσθηση κάνουν όσα λέει η γνωστή της οικογένειας της Ρούλας για τους συγγενείς της. «Οι δικοί της είναι εξαφανισμένοι. Έχουν κλειδωθεί, δεν κυκλοφορούν και πολύ καλά κάνουν και δεν κυκλοφορούν. Έως ότου, λένε, να βγει η κόρη τους έξω γιατί είναι αθώα! Και όταν βγει θα το γλεντήσουνε κιόλας, θα πάνε για ποτάρες!», λέει χαρακτηριστικά.






Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.