«Αυτό είναι το κεφάλι μου» – Η Ιωάννα Τούνη πάσχει από τριχοφάγο

featured image

Με αφορμή το στρες που κατακλύζει τους μαθητές που δίνουν πανελλήνιες εξετάσεις, η Ιωάννα Τούνη αποκάλυψε ότι πάσχει από αυτοάνοσο νόσημα, το οποίο την ταλαιπωρεί το τελευταίο διάστημα.

Κόντρα στις αψεγάδιαστες φωτογραφίες, τις οποίες έχει επεξεργαστεί πρώτα στο Photoshop, η γνωστή Θεσσαλονικιά influencer μοιράστηκε για πρώτη φορά το εικόνες από το κεφάλι της, αποκαλύπτοντας ότι πάσχει από γυροειδή αλωπεκία.

«Ακόμη και εγώ που ενδεχομένως να θεωρείς πως έχω τέλεια ζωή και προβλήματα μηδέν… Μάντεψε! Έχω άπειρες ατέλειες, κάνω photoshop στις φωτογραφίες μου, βάζω φίλτρα, έχω αληθινά προβλήματα και στεναχώριες, στρες, πολλές μέρες ξυπνάω με καταθλιπτικό mood, έχω ψυχοσωματικά προβλήματα… όπως ο τριχοφάγος που παθαίνω εγώ τα τελευταία χρόνια με όλες αυτές τις καταστάσεις που έχουν συμβεί στη δική μου ζωή» είπε σε βίντεό της και πρόσθεσε:



«Αυτά εδώ είναι στο δικό μου κεφάλι και σε κανενός άλλου κεφάλι. Τίποτα δεν είναι τόσο τέλειο όπως το φαντάζεστε και για να φτιάχνετε τέλεια την κάθε ημέρα σας πρέπει να δουλεύετε για αυτό. Να μην τα παρατάτε και να μην συγκρίνετε τον εαυτό σας με άλλους! Ο καθένας τραβάει τα δικά του θέματα και εστιάστε στον εαυτό σας!».






Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.