Ξέσπασε πατέρας θύματος κατά Πορτοσάλτε! «Τι θυσία; Άμα ήθελε ας έπαιρνε το τρένο, ας έβαζε την οικογένειά του και ας πήγαιναν στα Τέμπη να καούν αυτοί»

featured image


Σημειώνεται, πως την περασμένη Πέμπτη (02/03) το βράδυ, σε παρουσία του σε εκπομπή στην ΕΡΤ, ο Άρης Πορτοσάλτε ανέφερε τα εξής σχετικά με την τραγωδία στα Τέμπη:

«Έχω την αίσθηση πως όταν έγινε το ναυάγιο του Εξπρές Σαμινα και χάθηκαν άνθρωποι έξω από την Πάρο εκσυγχρονίσαμε την ακτοπλοΐα. Μπήκαν καινούρια καράβια.

Όταν έγιναν τρία δυστυχήματα, δύο στα Τέμπη με τους φίλους του ΠΑΟΚ και ένα με τα μαθητούδια από την Ημαθία και το τρίτο στον Άγιο Κωνσταντίνο πάλι με μαθητές, αποφασίσαμε να κάνουμε οδικό δίκτυο, φτιάξαμε σήραγγες και τρένου και δρόμων. Άρα, έπρεπε δυστυχώς να πεθάνουν… και εκεί παιδιά. Παιδιά σχολείου. Δυστυχώς.

Αν μου επιτρέπετε, η θυσία είναι θυσία, έγινε, δυστυχώς. Έχω την αίσθηση ότι θα προχωρήσουμε εκτός και αν έχουμε αποφασίσει να κλείσουμε τον ΟΣΕ και πεθάνουμε το τρένο στην Ελλάδα».Μιλώντας, τώρα, στην εκπομπή «Δεκατιανοί» του ΣΚΑΪ το πρωί του Σαββάτου (4/3), ο πατέρας του παιδιού που ακόμα δεν είχε ταυτοποιηθεί η σορός του, ξέσπασε για τις παραπάνω δηλώσεις λέγοντας τα εξής:

«Είδα χθες έναν συνάδελφό σας από το κανάλι σας να λέει ότι έπρεπε να γίνει μια θυσία. Δηλαδή τι θυσία; Τι εννοούσε; Άμα ήθελε αυτός ας έπαιρνε το τρένο, ας έβαζε την οικογένειά του και ας πήγαιναν στα Τέμπη να καούν αυτοί».

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ...Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.