Ομάδα «ανταρτών» εναντίον Ατζούν – Ποιοι θα κατηγορήσουν τo “Survivor”. Αποκλειστικό ρεπορτάζ.

featured image


Τα όσα έχουν δει φέτος το φως της δημοσιότητας σχετικά με το «Survivor» όχι μόνο έχουν καταρρακώσει τη φήμη του ριάλιτι αλλά έχουν προκαλέσει και θύελλα αντιδράσεων στα social media.

Ήδη ο Κώστας Αναγνωστόπουλος έχει «απασφαλίσει» με συνεχείς αναρτήσεις κατά της παραγωγής, ο Γκότσης προετοιμάζεται για αποκαλύψεις, η Ασημίνα στέλνει εξώδικα και προς το παρόν Σχιζας και Πηλίδης τηρούν σιγή ιχθύος αλλά όχι για πολύ… Αυτή η πεντάδα απ’ ότι μαθαίνω έχει κανονίσει να συναντηθεί τις επόμενες μέρες για να έχει συντονισμένη δράση απέναντι στην παραγωγή η οποία ίσως να έχει και νομικές προεκτάσεις με την αιτιολογία του αθέμιτου ανταγωνισμού.



Σε στάση αναμονής είναι όμως και οι δικηγόροι του Ατζούν καθώς ότι και να συνέβη στον Άγιο Δομίνικο καλύπτεται από τη δρακόντεια ρήτρα εμπιστευτικότητας που έχουν υπογράψει όλοι οι παίκτες.

Το όλο θέμα πάντως έχει προκαλέσει και τεράστια ενόχληση στον ΣΚΑΪ καθώς όλο και περισσότεροι χρήστες στο twitter γράφουν για ένα στημένο παιχνίδι που πλέον δεν έχει κανένα ενδιαφέρον. Και αυτό βέβαια έχει αρχίσει να φαίνεται και στα νούμερα τηλεθέασης.





ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ...



Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.