Ξέσπασε ο Ουγγαρέζος για την κόρη της Συνατσάκη - «Έπρεπε να της δώσει ένα Χριστιανικό όνομα, όχι αυτό»

featured image


Τις πιο τρυφερές στιγμές της ζωής τους ζουν εδώ και μερικούς μήνες η Μαίρη Συνατσάκη και ο Ίαν Στρατής καθώς έγιναν για πρώτη φορά γονείς.

Από εκείνη την ημέρα η influencer και επιχειρηματίας αφιερώθηκε πλήρως στην φροντίδα και την ανατροφή της κόρης της, απέχοντας για λίγο από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και τις επαγγελματικές δραστηριότητές της.

Εδώ και λίγο καιρό η μαμά «Mairiboo» έχει επιστρέψει στη ρουτίνα της και πηγαίνει σχεδόν παντού με το «πιτσίνι», όπως αποκαλεί την μικρή της.

Ο Ίαν Στρατής και η Μαίρη Συνατσάκη τραγουδούν με την κόρη τους

Την Δευτέρα (27.03) ο ευτυχής μπαμπάς Ίαν Στρατής δημοσίευσε ένα βίντεο στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram όπου τραγουδάει και αφιερώνει στην κορούλα του, το τραγούδι του John Mayer «Something Like Olivia». Κατά την διάρκεια της ερμηνείας του τραγουδιστή η Μαίρη Συνατσάκη εκτελεί τα φωνητικά μαζί με το μωρό, το οποίο κάνει χαριτωμένους ήχους.

Η ανάρτηση του τραγουδιστή συγκέντρωσε χιλιάδες likes και εκατοντάδες σχόλια.

Η νονά Ντορέττα Παπαδημητρίου, η Μαίρη Συνατσάκη, η Πηνελόπη Αναστασοπούλου και η αδερφή της Μαίρης, Αλίκη έστειλαν διαδικτυακά την αγάπη τους.

Το ξέσπασμα του Δημήτρη Ουγγαρέζου

Το πρωί της Τρίτης (28.03) στη ραδιοφωνική του εκπομπή «Τhe Mapes Show» στο MyRadio 104.6 o Δημήτρης Ουγγαρέζος σχολίασε το όνομα της κόρης του ζευγαριού, τονίζοντας πως το Ολίβια δεν αποτελεί χριστιανικό όνομα.

Όπως ο ίδιος ανέφερε ότι η Μαίρη Συνατσάκη και ο Ίαν Στρατής θα μπορούσαν να επιλέξουν ένα από τα ονόματα των δύο οικογενειών για την μικρή τους. Χαρακτηριστικά ο ραδιοφωνικός παραγωγός είπε πως το ζευγάρι θα μπορούσε να ονομάσει την κόρη του Ειρήνη όπως λέγεται η μαμά της Μαίρης Συνατσάκη.

Εκείνη την ώρα η αδερφή της influencer, Αλίκη Συνατσάκη άκουγε την εκπομπή και επικοινώνησε με τον Δημήτρη Ουγγαρέζο λέγοντάς του χιουμοριστικά πως είχαν βρει και χειρότερο όνομα από αυτό (Ολίβια).



Η εξήγηση πίσω από την επιλογή του ονόματος Oλίβια

Το μεσημέρι της Κυριακής (26/03) η Μαίρη Συνατσάκη δημοσίευσε μια φωτογραφία κρατώντας ένα μαξιλάρι που αποκάλυπτε το όνομα της μικρής της πριγκίπισσας, που δεν είναι άλλο από το Ολίβια.

«Η Ολίβια μας. Το Ολιβιάκι μας. Η Λίβι. Η Κουκλίβια (όπως την φωνάζει η νονά της η Ντορέττα Παπαδημητρίου). Προέρχεται από το λατινικό oliva “ελιά”. Η ελίτσα μας. Αλλά και τη λέξη όλβος που σημαίνει “ευδαιμονία, ευμάρια, πλούτος, ευτυχία, μακαριότητα”. Όλα αυτά να έχεις και να εκπέμπεις με την ύπαρξη σου πιτσίνι μου♥️», έγραψε η influencer εξηγώντας γιατί επέλεξε το συγκεκριμένο όνομα για την κορούλα της.

Το post γέμισε από σχόλια αγάπης με τους φίλους του ζευγαριού να στέλνουν τις ευχές τους για την μικρή Ολίβια. Η Βάλια Χατζηθεοδώρου, η νονά Ντορέττα Παπαδημητρίου, ο Fipster και φυσικά η θεία Αλίκη ήταν από τους πρώτους που έσπευσαν να δείξουν τον ενθουσιασμό τους.





ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ...



Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.