Νεκρές τρεις φοιτήτριες από την Καλαμπάκα – Τις αναγνώρισαν οι οικογένειές τους

featured image


Σε βαρύ πένθος το πανελλήνιο από το τραγικό σιδηροδρομικό δυστύχημα στα Τέμπη.

Στο τρένο επέβαιναν μεταξύ άλλων φοιτητές από την περιοχή της Καλαμπάκας, εκ των οποίων κάποιοι συμπεριλαμβάνονται στον κατάλογο των θυμάτων που συνεχώς όσο περνάνε οι ώρες ανεβαίνει. Τρία κορίτσια, δυο δίδυμες αδελφές και η πρώτη τους ξαδέρφη, όλες φοιτήτριες, συγκαταλέγονται στα θύματα της φονικής σύγκρουσης. Σύμφωνα με πληροφορίες, έχει γίνει ήδη η αναγνώρισή τους, ενώ η είδηση έχει βυθίσει στο πένθος την περιοχή καθώς πρόκειται για πολύ γνωστή οικογένεια, με έντονη επιχειρηματική δράση στην πόλη.

Εν τω μεταξύ κλιμάκια επαγγελματιών Ψυχικής Υγείας, αποτελούμενα από ψυχιάτρους, ψυχολόγους και κοινωνικούς λειτουργούς, βρίσκονται από τις πρώτες πρωινές ώρες στα νοσοκομεία διακομιδής των θυμάτων του τραγικού δυστυχήματος για την υποστήριξη των τραυματιών και των οικογενειών τους.Ειδικότερα έχουν συγκροτηθεί κλιμάκια ψυχολογικής υποστήριξης:

– Στα νοσοκομεία υποδοχής τραυματιών της Λάρισας, συγκροτήθηκαν κλιμάκια από την Ψυχιατρική Κλινική του Πανεπιστημιακού Γενικού Νοσοκομείου Λάρισας, του Γενικού Νοσοκομείου Λάρισας, καθώς και φορέων Ψυχικής Υγείας Μη Κερδοσκοπικού Χαρακτήρα, εποπτευόμενων από το υπουργείο Υγείας, που λειτουργούν στη Θεσσαλία (ΘΕΨΥΠΑ, ΕΠΑΨΥ, Αποστολή, Συνειρμός).

– Στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης ΑΧΕΠΑ από την Ψυχιατρική Κλινική του Νοσοκομείου.

– Στο Γενικό Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης «Γ. Γεννηματάς» από κλιμάκιο του Ψυχιατρικού Νοσοκομείου Θεσσαλονίκης.

Οι τραυματίες, που διεκομίσθηκαν στο Γενικό Νοσοκομείο Κατερίνης υποστηρίζονται από τον φορέα ΕΨΥΚΑ. Δείτε παρακάτω εικόνες του newsit.gr, από τον τόπο της τραγωδίας.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ...Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.