Έξαλλη η Καινούργιου με την Ελευθερίου – “Πόσο κατίνα είναι”

featured image


Όσα έγιναν στο χθεσινό επεισόδιο του “Survivor all Star” σχολίασε το πρωί της Δευτέρας η Κατερίνα Καινούργιου και η παρέα της.

Μάλιστα, η παρουσιάστρια της ψυχαγωγικής εκπομπής του Alpha αναφέρθηκε στην συμπεριφορά της Ελευθερίας Ελευθερίου και δεν μπόρεσε να κρύψει τη δυσαρέσκεια της με όσα είπε η παίκτρια των Διασήμων.

«Το μόνο που με νοιάζει από το Survivor αυτές τις ημέρες είναι πόσο κατίνα είναι η Ελευθερία Ελευθερίου… Έχω σοκαριστεί. Υποτίθεται ότι η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου είναι φίλη της, βλέπανε την πρεμιέρα του Survivor μαζί… Εγώ πιστεύω ότι του είπε και πιο χοντρά πράγματα. Δεν ξέρω τι είπε και δεν με αφορά. Και γι’ αυτό καταρρακώνει την ψυχολογία ενός παιδιού, που είναι ερωτευμένος, που έχει και ένα παιδί έξω. Δεν ξέρω αν ισχύουν όλα αυτά αλλά αυτό που έκανε η Ελευθερίου… εμένα αν ήταν φίλη μου, θα της έβαζα Χ.



Είναι τόσο χοντρό αυτό που έκανε η Ελευθερίου που δεν ξέρεις ένας άνθρωπος ερωτευμένος σε τι σημείο μπορεί να φτάσει. Να στεναχωρηθεί πολύ και να πάθει κάτι, χτύπα ξύλο, ή χίλια δυο. Μια κοπέλα που έχει μια σχέση και την έχεις εκθέσει τόσο πολύ. Ήταν τόσο ανήθικο αυτό. Δεν το κάνεις ούτε στον χειρότερο εχθρό σου. Ντροπή, ξεφτίλα Τι δουλειά είχε να τα πει όλα αυτά και να του κάνει έτσι την ψυχολογία του; Τραγική η Ελευθερίου, τραγική», είπε μεταξύ άλλων η Κατερίνα Καινούργιου.





ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ...



Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.