Εξοργιστικές δηλώσεις γείτονα του Μίχου: «Δεν ήταν βιασμός, καθόταν το κοριτσάκι» (vid)

featured image
Αδιανόητα και εξοργιστικά είναι όσα είπε ένας γείτονας του Ηλία Μίχου για την υπόθεση του Κολωνού.

Πολλοί είναι οι γείτονες του κατηγορούμενου παιδοβιαστή, Ηλία Μίχου, οι οποίοι έχουν μιλήσει σχετικά με όσα έχουν γίνει και αναφέρουν τι γνωρίζουν για την οικογένεια τόσο του ίδιου όσο και της 12χρονης.

Ωστόσο, εξοργιστική είναι η δήλωση ενός εξ’ αυτών, ο οποίος μίλησε στην κάμερα της εκπομπής του Star «Αλήθειες με τη Ζήνα», ο οποίος στην ουσία κατηγόρησε το παιδί (!) για ότι του συνέβη, τονίζοντας πως «δεν είναι βιασμός επειδή το κοριτσάκι καθόταν», αφήνοντας αποσβολωμένη ακόμα και την δημοσιογράφο η οποία του τόνιζε πως μιλάμε για ένα 12χρονο.



Ο εν λόγω γείτονας του Ηλία Μίχου ανέφερε συγκεκριμένα: «Πολύ καλή οικογένεια και το παιδί καλό, το γνωρίζω, ερχόταν συνέχεια εδώ, με την μάνα με τον πατέρα. Έπεσα από τα σύννεφα. Δεν έχω μιλήσει με κανέναν τους μετά το συμβάν. Κοιτάξτε να δείτε, δεν νομίζω να είναι βιασμός. Γιατί απ’ ότι ακούω από όλα τα ρεπορτάζ, καθόταν το κοριτσάκι, δεν είναι βιασμός. Κοριτσάκι, αλλά απ’ ότι μου λένε, δεν το έχω δει το κοριτσάκι, δείχνει για 18-19. Εσείς ήρθατε εδώ να μάθετε τι είναι η οικογένεια, είναι μια από τις καλύτερες οικογένειες. Ούτε προβλήματα έχουν δημιουργήσει ποτέ, ούτε η μάνα…».






Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.