Ξόδεψε 150.000 δολάρια για να έχει τα μεγαλύτερα οπίσθια του κόσμου και τώρα δεν την θέλει κανείς!

featured image

Μια γυναίκα που έχει βάλει στόχο ζωής να αποκτήσει «τα μεγαλύτερα οπίσθια στο κόσμο», έχει ξοδέψει περίπου 150.000 δολάρια σε πλαστικές επεμβάσεις και συνεχίζει, όμως αδυνατεί να βρει σύντροφο, αφού οι άντρες τρομάζουν με την εμφάνιση της.

Η 27χρονη Natasha Crown είναι Σερβο-Σουηδή και μένει στο Γκέτεμποργκ, όπου ανεβάζει διαρκώς περιεχόμενο στα social media για την εμφάνιση της και έχει συγκεντρώσει πάνω από 2 εκατομμύρια διαδικτυακούς ακολούθους, με βάση την nypost.com.

Όπως αναφέρει το αμερικανικό δημοσίευμα, η γυναίκα άρχισε να ασχολείται με τους πλαστικούς χειρούργους από την ηλικία των 20 ετών και έκτοτε έχει προσθέσει στήθοςχείλη και οπίσθια, ενώ στα τελευταία έχει κάνει πέντε χειρουργεία και προγραμματίζει κι άλλο.

«Όταν ήμουν 20 ετών, έκανα την πρώτη μου επέμβαση… και σύντομα θα έχω την έκτη μου», είπε χαρακτηριστικά και πρόσθεσε ότι «θέλω να έχω τα μεγαλύτερα οπίσθια του κόσμου. Αυτός είναι ο στόχος μου και θα τον πετύχω».

«Μου αρέσει η αίσθηση των μεγάλων οπισθίων. Με κάνουν να νιώθω σέξι και δυνατή», σημειώνει για την εμμονή με τις πλαστικές επεμβάσεις.Η θράση στα social και η αδυναμία σύναψης σχέσης

Η Natasha Crown μπορεί να λαμβάνει διθυραμβικά σχόλια στα social media για την εμφάνιση της, όμως ακόμα δεν έχει σύντροφο, με την τελευταία σχέση να είναι λίγο πριν επισκεφθεί πλαστικό χειρούργο για πρώτη φορά.

«Η τελευταία μου σχέση ήταν πριν από επτά χρόνια», είπε και ανέφερε ότι «έχω αρκετά ακραία εμφάνιση, οπότε νομίζω ότι οι άνθρωποι με φοβούνται».

«Είναι τρομακτικό για τους άντρες. Έχεις την προσωπικότητά μου, μετά έχεις το σώμα μου και μετά έχεις όλα τα άλλα. Είναι ακραίο», είπε χαρακτηριστικά.

Παρόλα αυτά, δεν χάνει την ελπίδα της και πιστεύει ότι κάποια στιγμή θα γνωρίσει τον άνδρα των ονείρων της, ενώ σχεδιάζει να μεγαλώσει κι άλλο τα οπίσθια της.


Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.