Κλαούντια Πένκα- Οι προκλητικές φωτογραφίες της παίκτριας του Love Island

featured image

Η εκρηκτική παίκτρια του ριάλιτι μαγνητίζει τα βλέμματα με τις καμπύλες της.

Δείτε λοιπόν και κάποιες φωτογραφίες της εκτός ΣΚΑΪ…

Πληθωρική, πολυταξιδεμένη, με καταγωγή από Τσεχία, Γερμανία, Λευκορωσία και Κωνσταντινούπολη έρχεται για να κατακτήσει το Love Island. Είναι άνθρωπος που θέλει να «αλλάζει τον αέρα της» και αυτό φαίνεται καθώς μεγάλωσε στην Ελλάδα, έφυγε στην Αμερική για σπουδές και τώρα ζει στο Dubai με τον πατέρα της όπου και εργάζεται στον τομέα του real estate. Ο λόγος για την Κλαούντια Πένκα!

Όποιο αγόρι δε μιλάει τουλάχιστον 2 γλώσσες, δεν έχει ταξιδέψει σε 3 ηπείρους και δεν είναι εξπέρ στο σκούπισμα και στο σφουγγάρισμα καλύτερα να μη σπαταλήσει τον πολύτιμο χρόνο της καθώς η ίδια μιλάει Ελληνικά, Γερμανικά και Αγγλικά, λατρεύει τα ταξίδια και έχει εμμονή με την καθαριότητα και την τάξη. Θεωρεί ως αρνητικό αλλά ταυτόχρονα και θετικό στοιχείο του χαρακτήρα της το ότι δεν φιλτράρει ποτέ τα λόγια της.

Οι περισσότερες σχέσεις της είναι με αγόρια από το εξωτερικό. Είναι ελεύθερη τους τελευταίους 3 μήνες μετά από μια σχέση που κράτησε 1,5 χρόνο με ένα αγόρι από την Νιγηρία. Έρχεται στο Love Island για να απαντήσει σε ένα ερώτημα που την ταλανίζει εδώ και καιρό. Γιατί δεν έχει πέραση στους Έλληνες άντρες;

Η Κλαούντια Πένκα είναι η εκρηκτική παίκτρια του Love Island που μαγνητίζει τα βλέμματα με τις καμπύλες της.

Δείτε λοιπόν και κάποιες φωτογραφίες της εκτός ριάλιτι…
Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.