Eίδαμε φωτογραφίες της Αλεξάνδρας Παναγιώταρου πριν κάνει πλαστικές επεμβάσεις και είναι άλλη γυναίκα

featured image

Πίσω στο 2011 η Αλεξάνδρα δεν μοιάζει καθόλου με το σήμερα.

Η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου έγινε γνωστή μέσα από τη συμμετοχή της στο My Style Rocks, καθώς και μέσα από το γάμο της με τον πλαστικό χειρουργό Αριστομένη Γιαννόπουλο. Οι δυο τους παντρεύτηκαν το 2018 και χώρισαν το 2020.

Πλέον η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου είναι σε σχέση με τον νικητή του φετινού Survivor, Στάθη Σχίζα και βλέπουμε πολύ συχνά κοινές τους στιγμές μέσα από τα social media της.


Πολλοί έχουν αναφερθεί στις πλαστικές επεμβάσεις που έχει κάνει η ίδια στο σώμα και στο πρόσωπό της με την ίδια να έχει παραδεχθεί πως έχει επέμβει στο στήθος και στη μύτη της, ενώ χαρακτηριστικά έχει πει ότι «Δεν ήμουν ποτέ της υπερβολής και των άκρων. Και ούτε γενικά μου αρέσουν αυτά τα αποτελέσματα τα υπερβολικά, που ξεφεύγεις από τον εαυτό σου και θυμίζεις κάτι άλλο. Απλά έκανα αυτό που χρειαζόμουν κάθε φορά. Χειρουργείο έχω κάνει μία φορά για να κάνω κάτι επεμβατικό. Ήταν το στήθος μου και η μύτη μου. Στην ουσία η μύτη μου δεν είχε κάποιο πρόβλημα! Ξεκινήσαμε να φτιάξουμε το διάφραγμα κι απλά είπαμε να διορθώσουμε δυο ατέλειες. Το στήθος μου ήθελα να το φτιάξω από μικρή»


Παρόλο που η Αλεξάνδρα είπε πως δεν αγαπά την υπερβολή σε κάποιες φωτογραφίες της από το 2011 βλέπουμε μια εντελώς διαφορετική γυναίκα, με εντελώς άλλα χαρακτηριστικά από αυτά που έχει σήμερα. Εκτός από τα δυο χειρουργεία τα οποία παραδέχθηκε ότι έχει κάνει, επίσης εξομολογήθηκε πως κάνει botox και βάζει υαλουρονικό οξύ στα χείλη της.

newsbreak.gr






Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.