Συγκλονισμένος ο Νάσος Γαλακτερός με τις εικόνες που αντίκρισε

featured image

Στο σημερινό επεισόδιο του «Asia Express», οι παίκτες κλήθηκαν να ανταπεξέλθουν στις ανάγκες μιας νέας δοκιμασίας. Ο βαθμός δυσκολίας αυτής της δοκιμασίας, ωστόσο, φάνηκε πως ήταν κυρίως συναισθηματικής φύσης.

«Αχ Θεέ μου, που έχουμε έρθει; Κοίτα εκεί σπίτια… Ρε συ, που ήρθαμε ρε; Αχ κορίτσι μου! Κοριτσάκι μου όμορφο! Κοίτα που μεγαλώνει αυτό το κοριτσάκι… Τι μας νοιάζει τώρα το Ice Factory, κοίτα που ζουν οι άνθρωποι. Αδιαφορώ για την αποστολή ειλικρινά.


Και μόνο που αντικρίζω που ζουν αυτοί οι άνθρωποι, τα παιδάκια που με χαιρετάνε, με έχει επηρεάσει πάρα πολύ. Δεν νομίζω πως κάποιος μπορεί να καταλάβει. Με το που φτάσαμε εκεί πέρα, η μυρωδιά που υπήρχε… Δεν την αντέχαμε. Την συνηθίσαμε φυσικά μετά από λίγο.


Στην αρχή νόμιζα ότι είναι σπιτάκια ψαράδων και ξαφνικά βλέπω ότι είναι τα σπίτια τους. Κρεβατάκια από παιδάκια, παιδάκια με χαιρετάνε και είναι η πιο φτωχή λιμνούπολη που ίσως υπάρχει στον κόσμο. Αν δεν το ζήσεις, αν δεν το νιώσεις, αν δεν το μυρίσεις, δεν μπορείς να το περιγράψεις και δεν ξέρω αν οι εικόνες μπορούν να δείξουν αυτό το πράγμα», εξομολογήθηκε ο πρώην μπασκετμπολίστας.Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.