«Μπαμπά εσείς πώς με κάνατε;»: Τι απάντησε στον γιο του ο Φώτης Σεργουλόπουλος

featured image

«Μεγάλωσα με πολλή αγάπη, κατανόηση, αποδοχή και όταν μεγάλωσα ένιωσα την ανάγκη να κάνω και εγώ τη δική μου οικογένεια»

Στην Στέγη του Ιδρύματος Ωνάση πραγματοποιήθηκε ανοιχτή συζήτηση με αληθινές ιστορίες ανθρώπων, ενάντια στην προκατάληψη, σύμφωνα με τον στόχο του προγράμματος που διανύει την πέμπτη χρονιά της «ζωής» του.

Ανάμεσά τους και ο Φώτης Σεργουλόπουλος που μίλησε για την απόφασή του να δημιουργήσει οικογένεια. Δεν δίστασε μάλιστα να αναφέρει δημοσίως όσα είπε στον σύντροφό του, όταν του εξέφρασε την επιθυμία να αποκτήσουν ένα παιδί.



«Βρισκόμουν σε μια οικογένεια που αγαπούσε ο ένας τον άλλο, μεγάλωσα με πολλή αγάπη, κατανόηση, αποδοχή και όταν μεγάλωσα ένιωσα την ανάγκη να κάνω και εγώ τη δική μου οικογένεια. Κάποια στιγμή είπα στον σύντροφό μου “θέλω να κάνουμε ένα παιδί και εκείνος αναρωτήθηκε αν είναι εφικτό”», είπε ο Φώτης Σεγουλόπουλος.

Και συνέχισε: «Έφτασε η στιγμή να κάνουμε το παιδί μας, να μεγαλώνουμε και να έρθει ο γιος μου κάποια στιγμή να με ρωτήσει “μπαμπά εσείς πώς με κάνατε” και του απάντησα με αγάπη μωρό μου».






Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.