Ελεύθερος πάλι ο Άγγελος Μπράτης - Χώρισε με τον συντροφό του

featured image

Τον χωρισμό του από τον σύντροφό του ανακοίνωσε ο Άγγελος Μπράτης, μιλώντας στην κάμερα του «Happy Day». Ο γνωστός σχεδιαστής είχε γνωστοποιήσει τη σχέση του με τον αγαπημένο του, Σαράντο Γεώργιο Ζερβουλάκο πριν λίγο καιρό μέσω της ταξιδιωτικής εκπομπής «Life is a beach» του STAR.

Μάλιστα, ο ίδιος σημείωσε πως χαίρεται ιδιαίτερα πολύ που για πρώτη φορά η ελληνική τηλεόραση έδειξε ένα γκέι ζευγάρι ωστόσο δε θέλησε να πει τίποτα παραπάνω.

«Χαίρομαι που για πρώτη φορά η ελληνική τηλεόραση έδειξε ένα γκέι ζευγάρι, τόσο απλό, τόσο καθημερινό και χωρίς καμία διάθεση προβολής (Life is a beach). Δεν μπορέσαμε να συνεχίσουμε την κοινή μας πορεία. Είμαι και πάλι μόνος και καλό είναι να το αφήσουμε εδώ αυτό. Είναι λίγο νωρίς αυτή την στιγμή για να ερωτευτώ ξανά», είπε χαρακτηριστικά ο Άγγελος Μπράτης.

«Είμαι άνθρωπος που επενδύει στους άλλους ανθρώπους, μ΄ αρέσει να εμβαθύνω στις σχέσεις μου», πρόσθεσε ο σχεδιαστής.

Όσο για το GNTM, ο πρώην κριτής του ριάλιτι μοντέλων αποκάλυψε ότι η Βίκυ Καγιά ήταν εκείνη που τον έπεισε να πάει, ενώ για τη συμμετοχή του στο μουσικό σόου, J2US τόνισε την αγάπη του για τον χορό και το τραγούδι.

«Είμαι σε σχέση. Φτάνει; Αυτό» είχε πει ο Άγγελος Μπράτης, στην εκπομπή του ΑΝΤ1 “Πρωινό” και στη Φαίη Σκορδά και τον Γιώργο Λιάγκα.


«Δεν είναι η πρώτη μου σχέση. Είναι η τρίτη μου σχέση. Είμαι πιστός στη ζωή μου, πιστός άνθρωπος. Η πρώτη μου σχέση διήρκησε δέκα χρόνια. Μια απόφαση ζωής δεν είναι αυθόρμητη, είμαι πολύ αναλυτικός στο μυαλό μου. Όταν βλέπεις ότι τα πράγματα τα έχεις εξαντλήσει πρέπει να βάλεις και το συναίσθημα. Ερωτεύομαι παράφορα. Με έλκει η ανθρωπιά και η καλοσύνη. Θέλω να είμαι φίλος και ίσος, χωρίς καμία κριτική και ανταγωνισμούς», είχε δηλώσει.







Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.