Έρχονται μεγάλες αλλαγές και ο λόγος είναι…

featured image

Όσοι τρέχουν… ξαναμμένοι στους οίκους ανοχής για να ικανοποιήσουν τα ερωτικά τους ένστικτα, με τα χέρια τους έτοιμα να κατεβάσουν το φερμουάρ του παντελονιού τους, πλέον θα πρέπει να εξοπλίζονται με… κεριά ή φακούς για να βλέπουν, ενώ θα νιώθουν τον ιδρώτα να κυλάει στα κορμιά τους, καθώς δεν θα λειτουργεί το air condition!

Κι αυτά γιατί ακόμη και το αρχαιότερο επάγγελμα της Ελλάδας δεν κατάφερε να μείνει έξω από τον «χορό» της ακρίβειας, με αποτέλεσμα τα σπίτια του πληρωμένου έρωτα στη Θεσσαλονίκη να παίρνουν μέτρα για να μειώσουν τα έξοδα!

Οι οίκοι ανοχής βιώνουν μία από τις πιο δύσκολες περιόδους, πράγμα που οδηγεί στην άνθηση του παράνομου σεξ «κατ’ οίκον».

[expander_maker more=»Διαβάστε περισσότερα» less=»…»]

Οι λογαριασμοί ρεύματος είναι δυσβάσταχτοι και σε συνδυασμό με το γεγονός ότι η πελατεία είχε ήδη μειωθεί αισθητά εξαιτίας της πανδημίας οι υπεύθυνοι αναγκάζονται να πάρουν σημαντικές αποφάσεις, αποσκοπώντας να ρίξουν το κόστος, σε μια απέλπιδα προσπάθεια να αποφύγουν το λουκέτο.

Έτσι, εξαιτίας των φουσκωμένων λογαριασμών ρεύματος, οι οίκοι ανοχής στη Θεσσαλονίκη θα αναγκαστούν στο εξής να σβήνουν οριστικά τα γνώριμα φανάρια έξω από τις πόρτες τους, ενώ προχωρούν και σε άλλα μέτρα που θα προκαλέσουν αίσθηση, αλλά και… ζέστη στα ήδη «καυτά» σεντόνια τους!

Όπως εξηγεί η πρόεδρος του Σωματείου Εκδιδόμενων Προσώπων Ελλάδας (ΣΕΠΕ) Έλλη Κανελλοπούλου, προ της πανδημίας στα σπίτια του έρωτα λειτουργούσαν επί εικοσιτετραώρου βάσεως τα κλιματιστικά, κάτι που έχει σταματήσει πλέον, όπως τονίζει.«Ο λογαριασμός ρεύματος για έναν μέσο οίκο ανοχής ανέρχεται στα 1.000 ευρώ, ενδεχομένως και περισσότερο. Οπότε, όλοι μας λαμβάνουμε τα μέτρα μας, προσπαθώντας να μειώσουμε την κατανάλωση. Πολλοί κλείνουν πλέον τα κλιματιστικά όταν δεν υπάρχει πελάτης, με αποτέλεσμα να υπάρχει αναμονή ως ότου δροσιστούν τα δωμάτια. Παλαιότερα, βέβαια, δεν συνέβαινε κάτι τέτοιο, απλώς πλέον είναι μια έκτακτη λύση, όπως φυσικά και το να κλείνουμε τα φώτα» ανέφερε.Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.