Κολωνός: «Ήταν ένα παιδί που όντως περιμένεις να κάνει κάποια πράγματα περίεργα» – Τι λέει πρώην συνεργάτης του 53χρονου

featured image

Στον 53χρονο Ηλία Μίχο, ο οποίος κατηγορείται για τον βιασμό της 12χρονης στον Κολωνό μίλησε στο ΟΡΕΝ πρώην συνεργάτης του. «Τον είχα ικανό για πολλά αλλά όχι για τέτοιο θέμα», σημείωσε χαρακτηριστικά.

Ο επιχειρηματίας Μάνος Συλιγνάκης ανέφερε πως είχε διώξει τον Μίχο από συνεργασία που είχαν πριν από οχτώ χρόνια. «Πριν από μια 8ετια όταν ξεκίνησα μια αυτοδιοικητική πορεία, είχε αρχίσει να γίνεται πιο φιλικός για να μου πουλήσει φίλους και γνωριμίες», σημείωσε..

«Ήταν ένας έντονος και ιδιαίτερος χαρακτήρας, όχι απλός άνθρωπος. Ήταν ένα παιδί που όντως περιμένεις να κάνει κάποια πράγματα περίεργα» πρόσθεσε για τον Ηλία Μίχο.

[expander_maker more=»Διαβάστε περισσότερα» less=»…»]


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ 👉👉 Οργή για τη δημοσιοποίηση της φωτογραφίας της 12χρονης από τη Στεφανίδου – Με εξώδικα απαντά η οικογένεια (video)

«Έβλεπα έναν άνθρωπο με ένα ψεύτικο χαμόγελο που ήθελε να τα έχει καλά με όλους. Γνώριζα και την οικογένειά του και μου φαινόταν απόμακρος σε αυτούς» πρόσθεσε ο επιχειρηματίας.


Ο ίδιος, ωστόσο, σημείωσε ότι «ακόμα δεν πιστεύω ότι είναι ικανός να έχει ξεκινήσει κάτι τέτοιο μόνος του, δεν τον θεωρώ τόσο έξυπνο».

Αποκάλυψε, τέλος, ότι ο κατηγορούμενος για τον βιασμό της 12χρονης στον Κολωνό «είχε προσπαθήσει να με πληρώσει με πλαστό χαρτονόμισμα και με αυτή τη δικαιολογία διέκοψα τη συνεργασία μαζί του».

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ 👉👉 Αυτή είναι η personal trainer του Άδωνι Γεωργιάδη που έγινε viral

[/expander_maker]






Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.