Εφιάλτης στον Κολωνό: Στα ίχνη οργανωμένου «εγκλήματος» παιδόφιλων – Ποιος ο ρόλος του διεστραμμένου 53χρονου

featured image

Ο βιαστής και μαστροπός, δήθεν οικογενειάρχης, πήρε νέα προθεσμία για να απολογηθεί

Την απόλυτη φρίκη ζούσε ένα 12χρονο κορίτσι μίας πολυμελούς οικογένειας στον Κολωνό στα «χέρια» ενός ανώμαλου παιδόφιλου, ο οποίος όχι μόνο την βίαζε αλλά και την εξέδιδε για πάνω από 4 μήνες.

Ποιους θα «δείξει» η 12χρονη

[expander_maker more=»Διαβάστε περισσότερα» less=»…»]

Τα βλέμματα όλων είναι πλέον στραμμένα στο άτυχο ανήλικο παιδί, το οποίο βρίσκεται όπως είναι απόλυτα φυσικό σε τρομερά άσχημη ψυχολογική κατάσταση, ωστόσο μέσα στις επόμενες ημέρες αναμένεται να αναγνωρίσει τα πρόσωπα των βιαστών της. Οι Αρχές ήδη έχουν συγκεντρώσει ονόματα και στοιχεία από τους 213 υποψήφιους βιαστές, τα οποία και θα ταυτοποιηθούν από τα ηλεκτρονικά τους ίχνη. Άλλωστε, κατά τον ίδιο τρόπο ταυτοποιήθηκε τις προηγούμενες ημέρες και ο 42χρονος άνδρας που είχε σεξουαλική επαφή με το κορίτσι επί πληρωμή και συνελήφθη. Στη συνέχεια, θα κληθούν στην Υποδιεύθυνση Προστασίας Ανηλίκων για κατάθεση. Σε περίπτωση που διαπιστώνεται ότι κάποιο από τα συγκεκριμένα άτομα έχει ποινική εμπλοκή στην υπόθεση, θα οδηγείται απευθείας στον Ανακριτή.

Σύμφωνα με πληροφορίες, τουλάχιστον τέσσερα άτομα φέρεται να έχουν ήδη ταυτοποιηθεί και αναμένονται να ασκηθούν διώξεις. Είναι ξεκάθαρο πως τα εν λόγω άτομα έχουν κακοποιήσει σεξουαλικά το 12χρονο κορίτσι, το οποίο εντόπισαν μέσω του διαδικτύου από το προφίλ που είχε σχηματίσει και χειριζόταν ο 53χρονος κατηγορούμενος. Το παιδί φέρεται ωστόσο να έπεσε θύμα βιασμού από τουλάχιστον δέκα άνδρες. Στο πλαίσιο αυτό, η Εισαγγελία – εκτός από την ποινική δίωξη σε βάρος του 53χρονου και του 42χρονου που συνελήφθη μαζί του – άσκησε ποινική δίωξη και κατά παντός άλλου υπευθύνου, που φέρεται να βίασε το ανήλικο κορίτσι.

Οργανωμένο κύκλωμα παιδοφιλίας

Οι αξιωματικοί της ΓΑΔΑ εξετάζουν αν ο 53χρονος είχε επαφές ή γνώριζε πώς λειτουργούν τα κυκλώματα με παιδόφιλους. Παράλληλα, εξετάζεται αν ο 53χρονος είχε συνεργούς οι οποίοι είχαν ενεργό ρόλο στην οργάνωση των αποτρόπαιων πράξεων στις οποίες εξωθούσαν το 12χρονο παιδάκι ή αν υπήρχαν άτομα στο περιβάλλον του που ήξεραν και δεν μιλούσαν, όπως ισχυρίστηκε η μητέρα της 12χρονης. Ήδη, οι Αρχές αναλύουν όλα τα δεδομένα, από τα δύο κινητά τηλέφωνα, δράστη και θύματος, προκειμένου να ανασύρουν όσα περισσότερα στοιχεία μπορούν που θα τους βοηθήσουν να φωτίσουν την άθλια αυτή υπόθεση σε όλο το βάθος της.



Πώς «ψάρευε» πελάτες ο παιδόφιλος βιαστής

«Συνομίλησε ένας προς έναν σε ένα ανώνυμο, ασφαλές και διασκεδαστικό chat». Με αυτά τα λόγια περιγράφεται από τους δημιουργούς της, γνωστή διαδικτυακή εφαρμογή «τυφλών» γνωριμιών, την οποία επιστράτευσε ο 53χρονος μαστροπός, σε μια προσπάθεια να βρει «πελάτες» που θα ήθελαν να συνευρεθούν με το ανήλικο κορίτσι. Για τον εφιάλτη που θα ζούσε η 12χρονη, αρκούσε απλά «το πάτημα ενός κουμπιού», όπως προτρέπουν χαρακτηριστικά τους χρήστες της εφαρμογής, οι δημιουργοί της. Ο 53χρονος, δημιούργησε ειδικό προφίλ για το κορίτσι, καθώς η ιστοσελίδα δίνει τη δυνατότητα ανταλλαγής φωτογραφιών και βίντεο, στα πλαίσια της ανωνυμίας. Εκεί φαίνεται ότι ο προαγωγός αναρτούσε τις γυμνές φωτογραφίες και τα βίντεο που εξανάγκαζε καθημερινά τη 12χρονη να τραβάει. Οι χρήστες της εφαρμογής, δήλωναν απλά την ηλικιακή προτίμηση και την περιοχή και μπορούσαν να συνδεθούν με το προφίλ της 12χρονης. Από τα στοιχεία των αρχών προκύπτει ότι εκατοντάδες άτομα ενδιαφέρθηκαν να κλείσουν ραντεβού με το ανήλικο κορίτσι, προσεγγίζοντας τον 53χρονο χειριστή του προφίλ. Παρά το γεγονός ότι ο κατηγορούμενος παρουσίαζε το κορίτσι ως μεγαλύτερο ηλικιακά, οι χρήστες που είδαν τις φωτογραφίες και τα βίντεο δε δίστασαν να κλείσουν ραντεβού με την ανήλικη πληρώνοντας αντίτιμο από 50 έως 70 ευρώ. Όλα τα ραντεβού, έλαβαν χώρα μέσα σε αυτοκίνητά, κοντά στο μετρό των Σεπολίων.

Οι έρευνες των αρχών εστιάζονται στον ακριβή αριθμό των ατόμων που συνδέονται με τα διαδικτυακά προφίλ που χρησιμοποιούσε ο 53χρονος, για να εκδίδει το άτυχο κορίτσι. Την πορεία αυτών των ερευνών θα κατευθύνει η Εισαγγελία, ζητώντας να ληφθούν καταθέσεις από τα άτομα που προσέγγισαν τον κατηγορούμενο, για να κλείσουν ραντεβού με τη 12χρονη. Από την άρση τηλεφωνικού απορρήτου, έχουν προκύψει συνολικά 213 κλήσεις από υποψήφιους πελάτες στο κινητό του 53χρονου.

Δημοφιλείς ειδήσεις  Έντονες αποδοκιμασίες στα δικαστήρια για το τέρας που βίαζε και εξέδιδε την 12χρονη στα Σεπόλια

Η παιδοφιλία και η κακοποίηση παιδιών αποτελούν τα πλέον αποτρόπαια εγκλήματα. Αυτονόητο είναι πως η έρευνα θα φτάσει μέχρι το τέλος και πως στην υπόθεση θα χυθεί άπλετο φως. Τον τελευταίο λόγο θα έχει η Δικαιοσύνη. Η νοσηρότητα και ο σκοταδισμός δεν έχουν καμία θέση στην κοινωνία μας», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Τάκης Θεοδωρικάκος, σε ανάρτησή του στα social media.

newsbreak.gr

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ 👉👉 Η Σταρ Ελλάς 2021 έγινε πρωταγωνίστρια του Σειρινάκη

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ 👉👉 Πήγαν στον Σεφερλή και έγιναν ρεζίλι σε όλη την Ελλάδα – “Πάγωσε” με τις απαντήσεις ο Μάρκος!

[/expander_maker]






Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.