Ο Πρέκας για τον 53χρονο βιαστή στον Κολωνό – «Έχουμε πέσει από τα σύννεφα, είναι ασύλληπτο»

featured image

Φρίκη έχει προκαλέσει η υπόθεση σεξουαλικής κακοποίησης μίας 12χρονης από έναν 53χρονο στον Κολωνό. Ο καταστηματάρχης επί 4 μήνες φέρεται να βίαζε και να εξέδιδε την ανήλικη, με τις Αρχές να εντοπίζουν στο κινητό του φερόμενου δράστη πάνω από 200 «υποψήφιους» πελάτες.

Η 12χρονη βρίσκεται σε πολύ άσχημη ψυχολογική κατάσταση, ενώ η μητέρα της, η οποία προχώρησε σε καταγγελία τον περασμένο Αύγουστο, ξεχειλίζει από οργή. «Εγώ θα τον σκοτώσω. Αν γίνει κάτι και αυτός ο άνθρωπος βγει ελεύθερος, γιατί έχει κόσμο να τον καλύψει, εγώ η ίδια θα τον θάψω», δήλωσε στον Alpha.

Άνθρωποι που γνωρίζουν τον 53χρονο μίλησαν στον ΑΝΤ1 και το Πρωινό, κάνοντας λόγο ότι ο συγκεκριμένος άνθρωπος εμφανιζόταν με τον ηθοποιό Κώστα Πρέκα και την Άννα Φόνσου τακτικά.


Ο Πρέκας ξεκαθάρισε για τη γνωριμία τους που διαρκεί τα τέσσερα τελευταία χρόνια.


«Από το θέατρο «Αυλαία» που είχε το μπαρ κάτω, είναι τέσσερα χρόνια περίπου. Όλος ο κόσμος τον γνώριζε. Βοήθαγε το θέατρο, δεν φανταζόμουν ποτέ ούτε εγώ, ούτε όλοι οι πολιτικοί, όλοι οι ηθοποιοί, η Φόνσου, ο ένας, ο άλλος… Πολλές προσωπικότητες γνώριζε. Έχουμε πέσει απ’ τα σύννεφα! Δεν μπορώ να το δεχτώ, είναι ασύλληπτο! Παρασύρει κάποιους ανθρώπους, όλοι αυτοί οι άνθρωποι που του έκαναν παρέα και του έκαναν 1002 καλά. Παρασύρει στον όλεθρο όλους αυτούς τους ανθρώπους! Έχει εκθέσει ανθρώπους, προσωπικότητες που εργάζονται… Φρίκη είναι αυτή δηλαδή. Που μπορεί να φτάσει η κοινωνία, μπορείς να μου πεις;» δήλωσε.
Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.