«Να αναλάβει την ευθύνη του – Εγώ θα πάω στο νεκροταφείο» λέει ο πατέρας του 36χρονου παιδοβιαστή

featured image

Έχασε τη γη κάτω από τα πόδια του ο πατέρας του 36χρονου Ν.Κ., διοικητικού υπαλλήλου στο νοσοκομείο Μεταξά, μετά τη σύλληψη του γιου του, ο οποίος κατηγορείται ότι βίασε έναντι αμοιβής την 12χρονη από τον Κολωνό.

Ο πατέρας του 36χρονου μιλώντας στην εκπομπή Tlive περιέγραψε ότι ο ίδιος είχε μεγάλη αδυναμία στον μοναχογιό του και μετά το διαζύγιό του, δεν παντρεύτηκε ξανά για να μην τον πληγώσει.

«Είμαι 23 χρόνια χωρισμένος. Δεν ξαναπαντρεύτηκα για αυτό το θέμα. Για το παιδί. 29 του μηνός έρχεται για το χαρτζιλίκι του. Είχε μια κοπελίτσα, χωρίσανε, είχε με κοπέλες. Κοπέλες γνώρισε. Είχα γνωρίσει δύο…» ανέφερε.



Μάλιστα, ο πατέρας του 36χρονου συλληφθέντα υποστήριξε ότι αν είναι αλήθεια όλα όσα κατηγορείται ότι έχει κάνει ο γιος του, θα πρέπει να πει αναλάβει τις ευθύνες του και να υποστεί τις συνέπειες: «Αν συμβαίνει αυτό που ψυλλιάζομαι είμαι για το νεκροταφείο. Αυτό με πληγώνει. Είναι φιλότιμο παιδί. Έλεγε ψέματα για διάφορα πράγματα…  Να αναλάβει τις πράξεις του. Αν έχει κάνει κάτι. Έχει περάσει πολλά στη ζωή του και να αναλάβει σαν άνδρας. Να πει την αλήθεια. Και να υποστεί στη συνέχεια αν είναι πραγματικότητα αυτό το πράγμα» σημείωσε.

Επιπλέον, ο ίδιος δήλωσε ότι το κορίτσι είναι ανήλικο και δεν έχει σημασία πόσο χρονών δείχνει: «Και 16 να ‘ναι και 17 να ‘ναι, είναι ανήλικο το κορίτσι. Δεν το περίμενα αυτό από το δικό μου παιδί. Να αναλάβει την ευθύνη του» δήλωσε ο πατέρας του συλληφέντα.




Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.