“Ξύπνησα και το μισό μου πρόσωπο ήταν λευκό”: 18χρονη που πάσχει από λεύκη, ξετρέλανε το πλατό του GNTM

featured image

Πανηγυρικά στην επόμενη φάση του GNTM 5 πέρασε 18χρονη διαγωνιζόμενη με λεύκη, την οποία απέκτησε από τη μια στιγμή στην άλλη.

Η 18χρονη Τζούλια από την Ουκρανία προσπάθησε να πείσει τους κριτές για τις ικανότητές της και φαίνεται να τα κατάφερε με την ιδιαίτερη ομορφιά της.

Το νεαρό μοντέλο πάσχει από λεύκη. Αρκετά συχνά, εξαιτίας της λεύκης, παρατηρείται ο αποχρωματισμός στα φρύδια και τις βλεφαρίδες.

Η όμορφη Τζούλια έχει αποχρωματισμό φρυδιού και βλεφαρίδας μόνο στο ένα της μάτι και το χαρακτηριστικό της αυτό την ξεχωρίζει.

«Στην ηλικία 6 ετών σε ένα οικογενειακό τραπέζι, κάποιοι φίλοι μας τσακώθηκαν και ο καβγάς ήταν πολύ έντονος, έπαθα ένα σοκ επειδή ήμουν και μικρούλα και απλά την επόμενη μέρα που ξύπνησα και το μισό μου πρόσωπο ήταν λευκό» είπε χαρακτηριστικά η 18χρονη.

Στη συνέχεια συμπλήρωσε: «Όταν ήμουν στο Γυμνάσιο, άκουγα διάφορα σχόλια, όπως… «σαλάμι αέρος», «αγελαδίτσα» και άλλα τέτοια που με επηρέαζαν ψυχολογικά, δεν μου άρεσε και το έκρυβα, το έβαφα. Κάποια στιγμή κατάλαβα ότι δεν υπάρχει λόγος να το κρύβω. Είναι τέλειο και όποιος έχει κάτι διαφορετικό πάνω του να μην το κρύβει».

H 18χρονη «τρέλανε» τους κριτές και απέσπασε τέσσερα «ναι» και με δάκρυα συγκίνησης στα μάτια η Ουκρανή με ύψος 1,82 πέρασε στην επόμενη φάση του διαγωνισμού μόδας.

18χρονη18χρονη


Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.