Έξαλλη η γιαγιά της 12χρονης - “Πούλαγε το εγγόνι μου για 20 ευρώ;”

featured image

Η υπόθεση του Κολωνού με τον 53χρονο στον Κολωνό που βίαζε και εξέδιδε ένα 12χρονο κορίτσι  έχει σοκάρει το πανελλήνιο.

  • Χθες Τετάρτη, συνελήφθη η μητέρα του μικρού κοριτσιού με την κατηγορία της μαστροπείας καθώς βρέθηκαν εμβάσματα στον τραπεζικό της λογαριασμό από τον 53χρονο Ηλία Μίχο.

Σήμερα η 37χρονη μητέρα θα οδηγηθεί στην ανακρίτρια, όπου αναμένεται να ζητήσει και να λάβει προθεσμία για να απολογηθεί.

  • Στην εκπομπή “Καλημέρα Ελλάδα” μίλησε η γιαγιά της 12χρονης μόλις έμαθε για τη σύλληψη της μητέρας.

Όσα είπε η γιαγιά της 12χρονης



  • «Βρήκανε λέει στο λογαριασμό της νύφης μου ότι της έβαλε αυτός 20 ευρώ..Τι είναι αυτό ρε παιδιά; Τι είναι αυτό; Αυτό μου είπανε γιατί έχω άνθρωπο εκεί πέρα,  τώρα τον παίρνω και δεν τον βρίσκω που είναι στη ΓΑΔΑ. Για 20 ευρώ τώρα τη συλλάβανε λέει, πούλαγε το παιδί της για 20 ευρώ; Τι είναι αυτά τα πράγματα. Για 20 ευρώ να συλλάβουν τη γυναίκα ότι ήταν μπλεγμένη; Είναι δυνατόν να έκανε κάτι τέτοιο; Η μάνα ήταν δυνατόν; Για 20 ευρώ; Εδώ πήγε η άλλη να της δώσει δέκα χιλιάρικα η γυναίκα του και δε τα δέχτηκε, δεν πουλιέται λέει το παιδί μου. Και θα το πούλαγε για 20 ευρώ; Είναι δυνατόν; Πήγε η άλλη να της δώσει δέκα χιλιάρικα και λέει δεν πληρώνεται η τιμή και η ψυχολογία. Είμαστε όλη η οικογένεια σε άσχημη κατάσταση, δεν μπορούμε, δεν είμαι καλά σήμερα θα με πεθάνουνε. Είναι δυνατόν να συλλάβουνε τη μάνα; Τι θα τα κάνει τόσα παιδιά; Εγώ είμαι άρρωστη πώς να τα κρατήσω εδώ πέρα; Είναι δυνατόν να γίνει κάτι τέτοιο για 20 ευρώ;», είπε η γιαγιά.





Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.