Απίστευτο ξύλο και χάος σε αεροπλάνο στην Κρήτη: Χτυπήθηκε ο πιλότος, σχεδόν ξεβράκωτος ο δράστης (vid)

featured image
Οι αστυνομικοί πήραν σηκωτό τον ματωμένο άντρα, με το παντελόνι του να έχει φτάσει στους… αστραγάλους του.

Σκηνές απείρου κάλλους σε πτήση της WizzAir στην Κρήτη, με δύο μεθυσμένους Βρετανούς να χτυπάνε ακόμα και τον πιλότο και το αεροσκάφος να αργοπορεί χαρακτηριστικά για την επόμενη πτήση του.

Με την πτήση να προσγειώνεται στα Χανιά, οι αεροσυνοδοί ενημέρωσαν δύο μεθυσμένους και επιθετικούς Βρετανούς, πως – λόγω κακής συμπεριφοράς- θα τους συνόδευε η αστυνομία στο αεροδρόμιο. Αυτοί εξαγριώθηκαν και άρχισαν να απειλούν, να φοβερίζουν και να χτυπούν τον κόσμο, με τον πιλότο να βγαίνει κι αυτός από το πιλοτήριο για να τους ηρεμήσει.

2

Οι δύο άντρες ήταν εξαγριωμένοι, η σύρραξη γενικεύτηκε και χτυπήθηκε ακόμη και ο πιλότος. Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες, στην πτήση από το Λονδίνο (Gatwick) δύο άνδρες, ηλικίας περίπου 30 ετών από το Bermondsey στο Νότιο Λονδίνο, μαζί με έναν τρίτο, κατανάλωσαν περίπου ένα λίτρο βότκα.

Μια 37χρονη επιβάτης της ίδιας πτήσης μίλησε στη Sun λέγοντας: «Ήταν απόλυτο χάος. Ήταν πολύ επιθετικοί σε όλη τη διάρκεια της πτήσης. Όταν η αεροσυνοδός τους είπε ότι θα κατέβαιναν από το αεροπλάνο όταν προσγειωνόμασταν και θα είχαν αστυνομική συνοδεία, εκείνοι αγρίεψαν. Μια ομάδα αντρών πήγε να τους συγκρατήσει αλλά ξεκίνησαν να τους γρονθοκοπούν.

Ο πιλότος βγήκε έξω και ο τύπος τον χτύπησε και αυτόν. Φαινόταν εντάξει, αλλά ήταν αρκετά ταραγμένος. Ήταν ντροπιαστικό».

Η σύρραξη ήταν τόσο μεγάλη που οι αστυνομικοί έσυραν τον ματωμένο πλέον Βρετανό ταραξία με το παντελόνι του να έχει κατέβει όλο κάτω και να φτάνει στους αστραγάλους του.



Μια άλλη αυτόπτης μάρτυρας πρόσθεσε: «Οι δύο άνδρες ήταν εμφανώς μεθυσμένοι και καμάρωναν ότι έπιναν στο αεροδρόμιο από τις 10 το πρωί. Ξέραμε ότι θα είχαμε μπελάδες από τη στιγμή που κάθισαν στη θέση κάποιου άλλου και του έβριζαν. Έμεινα έκπληκτη που τους άφησαν να πετάξουν καθώς ήταν τόσο επιθετικοί πριν καν απογειωθούμε.

Δεν τολμούσαμε να παραπονεθούμε γιατί επιτίθονταν στους πάντες και έλεγαν στους ανθρώπους «όταν κατεβούμε από αυτό το αεροπλάνο θα σε συντρίψω. Κάπνιζαν κατά τη διάρκεια της πτήσης και έπιναν συνεχώς. Συνέχισαν να τους σερβίρουν αλκοόλ, παρά το γεγονός ότι οι επιβάτες έλεγαν στις αεροσυνοδούς ότι μάλλον είχαν πιει αρκετά».

Οι επιβάτες έπρεπε να περιμένουν δύο ώρες για να περάσουν από την ασφάλεια του αεροδρομίου και να δώσουν καταθέσεις στην αστυνομία, πράγμα που σημαίνει ότι έχασαν πολλές μεταφορές για τα ξενοδοχεία τους, ενώ ταλαιπωρήθηκαν και οι επιβάτες που θα έφευγαν στη συνέχεια με το ίδιο αεροπλάνο.

Η πτήση επιστροφής για το Ηνωμένο Βασίλειο ακυρώθηκε με αποτέλεσμα δεκάδες εγκλωβισμένοι στο αεροδρόμιο των Χανίων Βρετανοί να περιμένουν να επιστρέψουν σπίτι τους για περισσότερες από 24 ώρες.

Εκπρόσωπος της WizzAir δήλωσε: «Στην πτήση W95741 της Wizz Air από το Gatwick – Χανιά, ένας επιβάτης έγινε απείθαρχος. Το πλήρωμα καμπίνας χειρίστηκε την κατάσταση όπως είναι εκπαιδευμένο να κάνει και ανέφερε το περιστατικό στις αρμόδιες αρχές, οι οποίες συνέλαβαν τον επιβάτη κατά την άφιξη.






Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.