Οργή στο twitter για τα δάκρυα της Βρισηίδας και τη «συγγνώμη» που περίμενε από τον Μαρτίκα

featured image

Στον «χορό» και η influencer για την «προδοσία» της Ανδριώτου στην υπόθεση με το revenge porn

Οργή στο twitter για τη Βρισηίδα Ανδριώτου. H 25χρονη παίκτρια του «Survivor» κατηγόρησε τον (μέχρι πρότινος αγαπημένο της εντός του reality) Σπύρο Μαρτίκα ότι άσκησε βία εναντίον της, όταν πάνω σε μια έντονη συζήτηση που είχαν οι δυο τους εκείνος «την πέταξε απέναντι». Από την πλευρά του, ο 45χρονος φαρμακοποιός αρνήθηκε πεισματικά ότι συνέβη κάτι τέτοιο, υποστηρίζοντας πως δεν υπήρξε βίαιος απέναντι της, αλλά απλώς την απώθησε, όταν «εκείνη εξοργισμένη απείλησε να του δώσει χαστούκι».

[expander_maker more=»Διαβάστε περισσότερα» less=»…»]

Τα δάκρυα που έχυσε η Βρισηίδα στο συμβούλιο του επεισοδίου της Τετάρτης, λέγοντας -μεταξύ άλλων- πως περίμενε τουλάχιστον μια συγγνώμη από τον Σπύρο, δεν έπεισαν την πλειοψηφία των χρηστών του δημοφιλούς μέσου κοινωνικής δικτύωσης, που τη… δίκασαν χαρακτηρίζοντάς τη «θεατρίνα». Μάλιστα, έβαλαν στον… χορό των «τιτιβισμάτων» τους και την Ιωάννα Τούνη, θυμίζοντας την «προδοσία» της Βρισηίδας απέναντί της στην πολύκροτη υπόθεση του revenge porn της τελευταίας!

«Μαρτίκα, πάρε τηλέφωνο την Τούνη να σου πει τι εστί προδοσία από την Ανδριώτου» έγραψε κάποιος, φέρνοντας ξανά στο προσκήνιο των social media το θέμα της διάλυσης της φιλίας των δύο κοριτσιών, που γνωρίστηκαν στο «My Style Rocks», όταν η Ιωάννα πληροφορήθηκε ότι η υποτιθέμενη κολλητή της είχε βγει ραντεβού με τον άνθρωπο από τον οποίο διέρρευσε στο διαδίκτυο το ροζ βίντεο με την ίδια. «Να βγει η Ιωάννα Τούνη να πει πόσο… βριση-φίδι είναι και πόσο ψεύτικη» προέτρεψε ένας άλλος. «Η Τούνη τώρα δικαιώνεται! Ο Μαρτίκας ξεσκέπασε τους θεατρινισμούς της Βρισηίδας» σχολίασε έπειτα ένας τρίτος χρήστης. «Το φετινό “Survivor” έκανε σε κάποιον πολύ μεγάλο καλό… Σε κάποιον άνθρωπο αποδόθηκε δικαίωση… Στην ΤΟΥΝΗ» σιγόνταρε ακόμη ένας.



Τα «τιτιβίσματα» συνεχίστηκαν για ώρες, με τη Βρισηίδα να τρεντάρει στα hashtags του twitter. Δεν έλειψαν φυσικά κι εκείνοι που πήραν το μέρος της, υπερασπίζοντάς τη με σθένος και γράφοντας πως ο Σπύρος Μαρτίκας είναι νταής και δεν είχε καμία δουλειά να τη σπρώξει. Ωστόσο, η πλειονότητα τάχθηκε εναντίον της, μιλώντας για θεατρινισμούς και υπερβολές προκειμένου να παραμείνει στο παιχνίδι με οποιοδήποτε κόστος. Ορισμένοι δε τη συνέκριναν ακόμη και με την πρώην σύντροφο του Τζόνι Ντεπ, την Αμπερ Χερντ, με την οποία ο χολιγουντιανός αστέρας ξεκατινιάζεται στα δικαστήρια αυτή την περίοδο. «Τουλάχιστον η Αμπερ Χερντ έκανε την απατεωνιά και ξεφτιλίστηκε για εκατομμύρια δολάρια. Η Βρισηίδα το κάνει για μερικές εβδομάδες ακόμα μισθοδοσίας» αναφέρει σχετικό tweet που εντοπίσαμε.

Όμως και η προσφάτως αποχωρήσασα από το «Survivor» Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου πήρε θέση για τον επεισοδιακό «χωρισμό» του Μαρτίκα και της Ανδριώτου. «Πόσο ψεύτικο κλάμα ακόμα; Πραγματικά τον λυπάμαι αυτή τη φορά τον Σπύρο» έγραψε στο Instagram, συνεχίζοντας έτσι τον «πόλεμο» κατά της Βρισηίδας, με την οποία ήρθε αρκετές φορές σε κόντρα στον Αγιο Δομίνικο.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ 👉👉 Πρόσφερε στέγη σε μια Ουκρανή και εκείνη της «έκλεψε» τον άνδρα

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ 👉👉 Τα είδε όλα ο Μάνεσης στον αέρα – Λουόμενη είδε την κάμερα και… τούρλωσε τον κ@λο της (βίντεο)

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ 👉👉 Η εντυπωσιακή σύντροφος του ΜακΚίσικ χωρίς εσώρουχα στο γήπεδο για τον Ολυμπιακό (ΦΩΤΟ)

[/expander_maker]






Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.