Ξέσπασε η αδερφή του Κατσαούνη για την αποβολή από το Survivor: «Τον έβριζε ο Καραγκούνιας, τι θέλατε να κάνει;»

featured image

Τα πάνω-κάτω έχουν έρθει στο Survivor μετά την αποβολή που δέχτηκε ο Γιώργος Κατσαούνης λόγω της επίθεσης του προς στον Τάκη Καραγκούνια.

Συγκεκριμένα, ο Γιώργος Κατσαούνης και ο Τάκης Καραγκούνιας ήρθαν στα χέρια, με την παραγωγή να αποβάλει τον πρώτο, ο οποίος είναι εκτός παιχνιδιού και σύντομα θα επιστρέψει πίσω στην Ελλάδα. «Ο Γιώργος Κατσαούνης βρίσκεται ήδη εκτός Survivor και είναι οριστικό. 100% γνωρίζουμε ότι έχει αποβληθεί οριστικά από το Survivor», αναφέρει το ρεπορτάζ του OPEN.

Γιώργος Κατσαούνης: Η οργισμένη ανάρτηση της αδερφής του παίκτη

Tην ίδια ώρα, η αδερφή του Γιώργου Κατσαούνη μετά τα όσα εκτυλίχθηκαν στο επεισόδιο, προχώρησε σε μία οργισμένη ανάρτηση, αναφέροντας:



«Ένα από τα χειρότερα επεισόδια. Ποιος άνθρωπος κάθεται να του βρίζουν το σπίτι και να μην αντιδράει; Πόσα να ανεχτούν οι παίκτες αλλά και εμείς ως τηλεθεατές από τον Τάκη που επί μήνες κάνει λεκτική βία; Υπάρχουν παίκτες που έκαναν σωματική βία σε άλλους και δεν πήραν καμία ποινή. Δε θεωρώ σωστό που πήγε να το κάνει αυτό αλλά δε μας έδειξαν ότι τον ακούμπησαν έτσι όπως είπε. Θα είναι μεγάλη αδικία να αποβληθεί. Παραγωγή δείξτε ποιοι είστε» έγραφε στην ανάρτησή της η αδερφή του Γιώργου Κατσαούνη.




Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.