Χαμός στο Survivor με Σοϊλέδη και Σοφιάννα - Γι’ αυτό έγινε έξαλλος ο Ατζούν - Μεγάλη ανατροπή! (Vid)

featured image

Πώς άλλαξε η σχέση των δύο παικτών, η αντίδραση του Τούρκου παραγωγού και όσα έγιναν στον Άγιο Δομίνικο τις τελευταίες ώρες…

Η… φημολογούμενη σχέση του Άρη Σοϊλέδη με την Σοφιάννα Αβραμάκη έχει εξελιχθεί σε σήριαλ στο Survivor και με την ανοχή της παραγωγής εδώ και περίπου έναν μήνα, καθώς συνεχώς προβάλονται οι δηλώσεις και τα «κουτσομπολιά» των συμπαικτών τους.

Όλα αυτά όμως μέχρι πριν λίγα 24ωρα, καθώς η σχέση τους έχει αλλάξει πλέον και όσα θα δούμε προσεχώς, δεν θα θυμίζουν σε τίποτα το παρελθόν. Ο λόγος; Τα… νέα που έμαθε ο ποδοσφαιριστής από την Ελλάδα, για τα οποία σας είχαμε ενημερώσει από το sportdog.gr εδώ και μέρες!


Στο επεισόδιο λοιπόν της Δευτέρας, έσκασαν και επίσημα τα… μαντάτα. Ένας από τους βασικούς κανόνες του Survivor παραβιάστηκε και θα υπάρξουν οι αντίστοιχες κυρώσεις. Όπως ανακοίνωσε ο Γιώργος Λιανός στο συμβούλιο του νησιού, δύο παίκτες των Μπλε ήρθαν σε συνεννόηση με έναν ντόπιο και μέσω προφανώς κάποιου κινητού τηλεφώνου ήρθαν σε επαφή με άτομα εκτός παιχνιδιού.


Οι παίκτες αυτοί ήταν ο Άρης Σοϊλέδης και ο Γιώργος Ταλάντσεφ, στους οποίους επιβλήθηκε η τιμωρία να μην απολαύσουν τα τρία προσεχή έπαθλα που θα κερδίσει η ομάδα τους.

Μάλιστα, ο Τάκης Καραγκούνιας στη διάρκεια της ψηφοφορίας χαρακτήρισε τον 31χρονο ποδοσφαιριστή ντροπή για το Survivor και τον κατηγόρησε για αθέμιτο ανταγωνισμό. «Εγώ ήρθα για να παίζω στα ίσα και εσύ δεν το κάνεις», είπε χαρακτηριστικά.






Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.