Σε τpαγική κατάσταση και χωρίς δουλειά: Η άγνωστη ζωή του Μάνου, ένα μήνα μετά τη σύλληψη της Πισπιρίγκου

featured image

Σχεδόν ένας μήνας έχει περάσει από τότε που συνελήφθη η Ρούλα Πισπιρίγκου με την κατηγορία για ανθρωποκτονία της 9χρονης κόρης της.

Στην εκπομπή του Νίκου Ευαγγελάτου, Live News, την Τετάρτη 4/5, παρουσιάστηκαν στοιχεία για τη ζωή του Μάνου Δασκαλάκη, ύστερα από την σύλληψη της πρώην συζύγου του Ρούλας Πισπιρίγκου, σύμφωνα με μαρτυρίες των φίλων του.

Ο 30χρονος βρίσκεται σε πολύ δύσκολη θέση, καθώς έχει χάσει τη δουλειά του και προσπαθεί να βρει τρόπους ώστε να επιβιώσει, ενώ ταυτόχρονα παρακολουθεί όλες τις εξελίξεις της υπόθεσης για τις κόρες του, μία εκ των οποίων είναι η αποκάλυψη για την κεταμίνη.

Η ζωή του Μάνου Δασκαλάκη μετά την σύλληψη της Ρούλας Πισπιρίγκου

Η ψυχολογική κατάσταση του πατέρα των νεκρών κοριτσιών παραμένει άσχημη και είναι τεράστια επιθυμία του η επίλυση της υπόθεσης όσο το δυνατόν πιο σύντομα.


Δεν νιώθει φόβο για πιθανές κατηγορίες εις βάρος του, ενώ παραμένει, επίσης, αμετάκλητος στις δηλώσεις του σχετικά με την πρώην γυναίκα του Μάλιστα, είναι “ανοιχτός” για συπληρωματική κατάθεση, σύμφωνα με όσα δηλώνουν τα κοντινά του πρόσωπα και από όσα διαφαίνονται από τις συνομιλίες του με αυτά.


Σχετικά με τον βιοπορισμό του, φαίνεται πως ένας από τους παλαιότερους εργοδότες του προσπαθεί να επικοινωνήσει μαζί του για να του δείξει την στήριξή του, όμως, η προσπάθεια καταλήγει μάταιη και χωρίς ανταπόκριση.

Γενικότερα, διατηρεί απόμακρη στάση και δεν επιθυμεί να βρίσκεται μπροστά από τα φώτα της δημοσιότητας το τελευταίο διάστημα.

Δείτε το βίντεο






Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.