Λάκης Γαβαλάς: «O όρος gay δεν υπάρχει! Αυτή η υπερέκθεση, με βρίσκει αντίθετο»

featured image

«Έχω φίλους που υιοθετούν παιδιά, και μπράβο τους! Απλά εγώ δεν θα το έκανα»

Για τον όρο ομοφυλοφιλία και για την απόφαση των gay ζευγαριών να υιοθετήσουν παιδί μίλησε ο Λάκης Γαβαλάς στην εκπομπή της Μάριον Μιχελιδάκη «Μέρα μεσημέρι με τη Μάριον» και τόνισε πώς τον βρίσκει αντίθετο να διατυμπανίζει κάποιος την «διαφορετικότητα» του, καθώς σύμφωνα με τα πιστεύω του, δεν υφίσταται ο όρος gay.

[expander_maker more=»Διαβάστε περισσότερα» less=»…»]

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ 👉👉 Πάτρα: Ντοκουμέντο «φωτιά» με τις τοξικολογικές της Τζωρτζίνας όταν εκείνη είχε υποστεί ανακοπή καρδιάς

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ 👉👉 Ο ιατροδικαστής προσδιορίζει την ώρα θανάτου της Ιριδας; Τι έκαναν Ρούλα και αδελφή τόση ώρα;

«Όταν μία γυναίκα ή ένας άντρας βγαίνει και λέει ότι είναι γκέι, ποιος σου είπε ότι είναι αλήθεια; Ποιος είναι ο όρος του ή της γκέι, του ή της στρέιτ. Δεν υπάρχει αυτός ο όρος και δεν είναι complete. Έτσι είναι τα δικά μου πιστεύω. Από την άλλη, ότι βγαίνουν και λένε κάποιοι “εγώ είμαι έτσι”, ούτε αυτό μου αρέσει πάρα πολύ.

Ήμουν τώρα στη Γαλλία, και είδα υπέροχες κοπέλες να φιλιούνται σε εστιατόριο το βράδυ και είπα “wow, είναι υπέροχο”. Αυτή όμως η υπερέκθεση, με βρίσκει αντίθετο. Είμαι αρκετά πουριτανός σε αυτό» Όσον αφορά την απόφαση των ομόφυλων ζευγαριών να υιοθετήσουν παιδί, τους θαυμάζει ωστόσο εκείνος δεν θα έμπαινε σε αυτή ην διαδικασία.

«Έχω φίλους, και Έλληνες και ξένους που υιοθετούν παιδιά, και μπράβο τους! Απλά εγώ δεν θα το έκανα, γιατί ένα παιδί, αν δεν πει “μαμά, μαμά”. Είχα την ευκαιρία να μεγαλώσω ανίψια και το χάρηκα πάρα πολύ. Ταξίδεψα πολύ μαζί τους. Χαίρομαι γιατί έχω ζήσει αυτή τη ζωή. Έχω μεγαλώσει με τα παιδιά για χρόνια.

Κάποια στιγμή είχα πει ότι θέλω να υιοθετήσω ένα παιδί και οι αδελφές μου μού είπαν ότι έχω τα δικά τους. Δεν θέλω να παρεξηγηθώ από τους ανθρώπους που υιοθετούν», εξήγησε μεταξύ άλλων.

[/expander_maker]


Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.