«Βούτηξαν» χρήματα από ασθενή κλινικής covid, την ώρα που κοιμόταν!

featured image

Δεν αφήνει καμία αιχμή για τους νοσηλευτές και τους γιατρούς του ιδρύματος

Καταγγελία ότι έκλεψαν τον σύζυγό της, ο οποίος νοσηλεύεται με κορωνοϊό σε κλινική Covid του νοσοκομείου «Άγιος Ανδρέας», στην Πάτρα, έκανε η κα Ανδριάννα Αθανασακοπούλου, επισημαίνοντας πως αυτό συνέβη ενώ κοιμόταν.

«Η κλινική είναι Covid, άρα δεν μπαίνει κανείς μέσα. Εγώ τού πηγαίνω κάποια πράγματα και τα παραδίδω στην πόρτα, στις νοσηλεύτριες. Δεν έχουμε καμία επαφή, άρα όπως κι εγώ το ίδιο θα κάνουν και οι συγγενείς άλλων ασθενών», δηλώνει η σύζυγος του παθόντα στην εφημερίδα «Πελοπόννησος».


Όπως αναφέρει η ίδια για την κλοπή, ο ασθενής σύζυγός της είχε αφήσει στο κομοδίνο του ένα κινητό τηλέφωνο και μέσα στην πλαστική θήκη είχε τοποθετήσει κάποια χαρτονομίσματα. Ωστόσο, την ώρα που εκείνος κοιμόταν, κάποιος άρπαξε τη θήκη με το κινητό, αφαίρεσε τα χρήματα και ξανάβαλε την συσκευή πάνω στο κομοδίνο. Στον συγκεκριμένο θάλαμο υπήρχαν 5 ασθενείς με Covid-19 και οι μόνοι που επιτρέπεται να μπαινοβγαίνουν είναι το νοσηλευτικό και ιατρικό προσωπικό.


Η κ. Αθανασακοπούλου, η οποία ενημέρωσε εγγράφως και τη διοίκηση του ιδρύματος και περιμένει απάντηση, δεν αφήνει καμία αιχμή για τους νοσηλευτές και τους γιατρούς του νοσοκομείου, αφού μέχρι σήμερα δεν έχει ακουστεί το παραμικρό για κλοπές με δράστες υγειονομικούς. Ως εκ τούτου, οι υποψίες της στρέφονται προς κάποιον από τους υπόλοιπους ασθενείς, ο οποίος, κατά τα φαινόμενα, σηκώθηκε μέσα στη νύχτα και «βούτηξε» τα χρήματα από τον σύζυγό της. Δυστυχώς για εκείνη, αυτό είναι κάτι που δεν μπορεί να αποδείξει…
Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.