Μανώλης Καραμανώλης για το βίντεο με την γάτα: «Δεν έχω ξαναβρεθεί σε τέτοια θέση να δέχομαι τέτοιο bullying»

featured image

«Ζητώ συγνώμη για το βίντεο που ανέβασα»

Σάλος έχει δημιουργηθεί τα τελευταία 24ωρα με το βίντεο που έχει δει το φως της δημοσιότητας σχετικά με τον 30χρονο άντρα που φαίνεται να προσπαθεί να δελεάσει μια γατουλα με ένα ψάρι και στην συνέχεια να την κλωτσάει.

Ο νεαρός άντρας κρατείται ήδη στο Αστυνομικό Τμήμα Αιδηψού όπου έλαβε χώρα το συμβάν.

Όπως ήταν αναμενόμενο ο δράστης βίωσε την κατακραυγή του κόσμου κάνοντας λόγο πως κακοποίησε ένα ζωάκι. Ο φίλος του, ο οποίος τράβηξε το βίντεο, με την σειρά του, όντας εξοργισμένος από τα δεκάδες αρνητικά μηνύματα που έλαβε, προχώρησε σε μία υβριστική ανάρτηση, όπου τόνιζε πως οι κατηγορίες εις βάρος του είναι υπερβολικές, καθώς ο ίδιος δηλώνει φιλόζωος.

Παρόλα αυτά μία παλαιότερη ανάρτησή του προκάλεσε για ακόμη μία φορά την κοινή γνώμη. Ο ονομαζόμενος Μανώλης Καραμανώλης, είχε δημοσιεύσει στο παρελθόν μία φωτογραφία όπου απεικονίζεται ένας σκύλος βαμμένος με μαρκαδόρο, καλύπτοντας μεγάλο μέρος του σώματός του με τα χρώματα της… ποδοσφαιρικής ομάδας που υποστηρίζει!


Ο ίδιος στην προσπάθειά του να ξεκαθαρίσει την θέση του, μίλησε στην εκπομπή «Πρωινό», για το ξέσπασμα που είχε στα social media, ξεκαθαρίζοντας πως δεν ήταν αυτός που προέβη σε αυτήν την άσχημη πράξη με το γατί, χωρίς ωστόσο να διευκρινίζει αν ο σκύλος που προαναφέρθηκε ήταν δικός του.


«Θέλω να ζητήσω μια συγνώμη για το βίντεο που ανάρτησα στα social media. Δεν έχω ξαναβρεθεί σε τέτοια θέση να δέχομαι τέτοιο bullying. Δεν ξέρω πως να το πω τώρα… Είναι πρωτόγνωρο για μένα. Θα ήθελα να ζητήσω μια μεγάλη συγνώμη για τον τρόπο που αντέδρασα. Θέλω να σας πω ότι δεν εμπλέκεται κανένας από αυτούς που κατηγορούν σε βίντεο και φωτογραφίες. Ο κατηγορούμενος είναι ήδη στην αρχή, η δικαιοσύνη θα δώσει δικαίωση. Εμείς είμαστε έξω και δεν έχουμε κάποια παραπτώματα, δεν έχουμε κάνει κάτι και τα υπόλοιπα αναμένονται.

Δεν διέπραξα εγώ την πράξη και ζητώ συγνώμη για το βίντεο που ανέβασα. Ήμουν και δεν ήμουν στην συγκεκριμένη παρέα. Δεν μπορώ να σας πω παραπάνω, η δικαιοσύνη θα μας κρίνει», δήλωσε χαρακτηριστικά.






Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.