Κι άλλη κτηνωδία από τον κακοποιητή γάτας στην Αιδηψό: Έχει βάψει τον σκύλο του με χημικές μπογιές στα χρώματα της ομάδας του

featured image

Άμεσα θα πρέπει να ξεκινήσει έρευνα για να φανεί αν τα κουτάβια που γεννούσε η σκυλίτσα του, έχουν δοθεί νομίμως για υιοθεσία ή έβγαζε παράνομο κέρδος από αυτό.

Η φρίκη δεν έχει τελειωμό αναφορικά με τις βάναυσες και κακοποιητικές ενέργειες πάνω σε ζωάκια, του «μάγκα» που κλώτσησε τη γάτα σε ταβέρνα στην Αιδηψό και την έριξε στη θάλασσα και μετά έβριζε χυδαία στα social media όσους τον κατέκριναν.

Προς «υπεράσπισή» του βέβαια (πριν ξεκινήσει να διαγράφει) έλεγε ότι αγαπάει τα ζώα και έχει και ο ίδιος γάτες και σκύλους. Μόνο που όπως φαίνεται και αποδεικνύεται έχουν ζήσει κακοποιητικές συμπεριφορές και τα ίδια του τα κατοικίδια.

[expander_maker more=»Διαβάστε περισσότερα» less=»…»]

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ 👉👉 Σε πανικό ο Κυριάκος Μητσοτάκης: Φέρνει νέο έκτακτο επίδομα 200 ευρώ;

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ 👉👉 Γιώργος Αυτιάς: «Φιλότιμοι άνθρωποι όσοι δεν τρώνε φαγητό 2 εβδομάδες για να πληρώσουν το ρεύμα»

2


Σε φωτογραφίες που βλέπουν το φως της δημοσιότητας, ο συλληφθείς πλέον Αλβανός, έχει βάψει πράσινο τον σκύλο του και μπροστά του έχει γράψει το «13», για να είναι στα χρώματα της ομάδας που υποστηρίζει.

Μιλάμε για χημικές ουσίες πάνω στο άτυχο ζωάκι, που δεν καταστρέφουν μόνο το δέρμα του, αλλά θα τις γλείψει κιόλας προκαλώντας του προβλήματα καθώς μιλάμε για χημικά. Και όλο αυτό το επιδείκνυε και με καμάρι ο κακοποιητής που έβριζε κι από πάνω χυδαία και έλεγε «τάισα 50 ευρώ ψάρια τη γάτα».


2

Όπως μάλιστα καταγγέλεται, «δεν είναι η πρώτη φορά που του φαίνεται αστεία η κακοποίηση ενός ζώου και την αναρτά στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Το ίδιο έχει κάνει στο παρελθόν ακόμη στον ίδιο του τον σκύλο γράφοντας με μαρκαδόρο την θύρα της ομάδας του ενώ στο πίσω μέρος του σώματος του σκύλου έχει βάψει περισσότερο από το μισό.

Σήμερα μάλιστα -αφού έβρισε χυδαία- προσπαθώντας να μας πείσει πόσο φιλόζωος είναι μας έδειχνε φωτογραφίες με τα σκυλιά του ράτσας πιτ μπουλ και τα κουτάβια που τα έβαζε να γεννάνε.

2

Εξαιρετικά ενδιαφέρον να πει στην ελληνική δικαιοσύνη αν αυτά τα κουτάβια δόθηκαν προς υιοθεσία με όλα τα νόμιμα ή προς πώληση παρανόμως».

Άμεσα λοιπόν θα πρέπει να ξεκινήσει έρευνα για να φανεί αν τα κουτάβια έχουν δοθεί νομίμως για υιοθεσία ή έβγαζε κέρδος (παράνομο φυσικά) από αυτό.

[/expander_maker]
Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.