«Καίει» τη Ρούλα Πισπιρίγκου το νέο πόρισμα των ιατροδικαστών για τον θάνατο της Τζωρτζίνας

featured image

Καταρρίπτονται οι ισχυρισμοί της ότι οι γιατροί χορήγησαν την ουσία στην 9χρονη

Στο φως της δημοσιότητας αναμένεται να δοθεί το πόρισμα των ιατροδικαστών Καρακούκη–Καλογρηά για τον θάνατο της 9χρονης Τζωρτζίνας, το οποίο καταρρίπτει τους ισχυρισμούς της μητέρας της και κατηγορούμενης για τον θάνατό της, Ρούλας Πισπιρίγκου.

Όπως όλα δείχνουν, ο κλοιός «στενεύει» γύρω από την 33χρονη μητέρα η οποία κατηγορεί τους γιατρούς για τη χορήγηση της κεταμίνης στο παιδί, μέσα στο νοσοκομείο.

Όπως αποκάλυψε ο Βασίλης Λαμπρόπουλος στο Mega, οι ιατροδικαστές αναφέρουν στο πόρισμά τους, ότι η 9χρονη υπέστη ανακοπή καρδιάς, η οποία προκλήθηκε από τη μεγάλη ποσότητα κεταμίνης που της χορηγήθηκε, με αποτέλεσμα να προκληθούν βλάβες στο ήπαρ αλλά και σε άλλα όργανά της. Επομένως, οι ισχυρισμοί της 33χρονης ότι η ουσία δόθηκε στο παιδί κατά την διάρκεια της ανάνηψης, καταρρίπτονται.


Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, οι ιατροδικαστές ξεκαθαρίζουν ότι η 9χρονη δεν αντιμετώπιζε κανένα παθολογικό πρόβλημα, γεγονός που αποδείχτηκε από τις ιστοπαθολογικές εξετάσεις που πραγματοποιήθηκαν.


Η εξέλιξη αυτή ανοίγει τον δρόμο για νέες εξετάσεις στην 3,5 ετών Μαλένα, η οποία «έφυγε» πρώτη το 2019 μέσα στο νοσοκομείο και η οποία είχε τριπλάσια βλάβη στο ήπαρ, σε σχέση με αυτήν που εντοπίστηκε στην αδερφή της Τζωρτζίνα. Οι νέες εξετάσεις στα δείγματα της Μαλένας θα γίνουν στο τοξικολογικό εργαστήριο της Θεσσαλονίκης.

Δεν έλαβαν δείγμα από τα μαλλιά της Τζωρτζίνας

Σημειώνεται, ότι σύμφωνα με πληροφορίες, όταν έγινε η εκταφή στην 9χρονη προκειμένου να ερευνηθεί το τάμπλετ το οποίο η μητέρα της είχε τοποθετήσει μέσα στο φέρετρο, δεν ελήφθη δείγμα από τις τρίχες του παιδιού, το οποίο θα μπορούσε να δώσει απάντηση στο ερώτημα αν της είχε χορηγηθεί η ίδια ουσία, όταν έπαθε την πρώτη ανακοπή, έναν χρόνο πριν πεθάνει και η οποία την άφησε τετραπληγική.






Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.