Η Ελληνική Ομοσπονδία Καράτε για την παρουσία αθλήτριας στον βασανισμό γάτας

featured image

«Η εμπλοκή αθλήτριας της Εθνικής Ομάδας Καράτε σε περιστατικό βασανισμού ζώων δεν προκύπτει, σύμφωνα με τοποθέτησή της ίδιας»

Η περίπτωση του βασανισμού της γάτας στην Αιδηψό, που προκάλεσε σάλο σε όλη τη χώρα, απασχόλησε και την Ελληνική Ομοσπονδία Καράτε, που πήρε επίσημα θέση.

Και αυτό γιατί πληροφορίες ανέφεραν ότι μία αθλήτρια του Καράτε ήταν παρούσα στο περιστατικό μαζί με τον δράστη. Έτσι η ΕΛΟΚ έσπευσε να καταδικάσει το περιστατικό εκδίδοντας ανακοίνωση και ξεκαθαρίζοντας ότι η εμπλοκή αθλήτριας δεν προκύπτει.

Διαβάστε ακόμη: Σε… χρόνο-ρεκόρ συνελήφθη ο νεαρός που κλώτσησε το γατάκι στην Αιδηψό – Διαδικτυακοί «πανηγυρισμοί» Θεοδωρικάκου!


Η ανακοίνωση της ΕΛΟΚ αναφέρει: «Η Ελληνική Ομοσπονδία Καράτε καταδικάζει απερίφραστα οποιαδήποτε αποτρόπαια πράξη, πόσω μάλλον μια πράξη ποινικά κολάσιμη, όπως ο βασανισμός ζώων. Ενώνουμε τη φωνή μας με όσους ζητούν την παραδειγματική τιμωρία ανθρώπων που συμπεριφέρονται άθλια σε ανυπεράσπιστα ζώα.


Από εκεί και πέρα, η εμπλοκή αθλήτριας της Εθνικής Ομάδας Καράτε σε περιστατικό βασανισμού ζώων δεν προκύπτει, σύμφωνα με τοποθέτησή της ίδιας. Η υπόθεση έχει ήδη απασχολήσει το υπουργείο Προστασίας του Πολίτη. Είναι αυτονόητο ότι η ΕΛΟΚ παρακολουθεί τις εξελίξεις και είναι έτοιμη να δράσει αποφασιστικά και με τη δέουσα αυστηρότητα, εφόσον προκύψει ο,τιδήποτε επιβαρυντικό για την αθλήτρια από την ελληνική δικαιοσύνη».






Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.