Αποκάλυψη: Αυτός είναι ο λόγος που ο Βασίλης Λαμπρόπουλος δεν βγαίνει στον Νίκο Ευαγγελάτο!

featured image

Η υπόθεση της Πάτρας, η Ρούλα Πισπιρίγκου και γιατί ο γνωστός ρεπόρτερ… έριξε πόρτα στην εκπομπή του MEGA.

Ο Βασίλης Λαμπρόπουλος, ο αστυνομικός συντάκτης στην εφημερίδα «Το Βήμα» και «ΤΑ ΝΕΑ» που συνετέλεσε όσο λίγοι στην αποκάλυψη του διαφαινόμενου «εγκλήματος του αιώνα», στην Πάτρα, με τα 3 νεκρά κορίτσια της οικογένειας Δασκαλάκη, εδώ και μέρες δεν εμφανίζεται στην εκπομπή του MEGA, Live News, που παρουσιάζει ο Νίκος Ευαγγελάτος.

Ειδικότερα, ο δημοσιογράφος που έχει συνδυάσει το όνομά του με την υπόθεση στην Πάτρα, μέσα από την εκπομπή Live News, όλο αυτό το διάστημα από τα τέλη Ιανουαρίου, με απανωτά ρεπορτάζ και αποκαλύψεις, χάρη στην ενδελεχή και επισταμένη έρευνα που είχε κάνει, έχει μέρες να εμφανιστεί. Ο Βασίλης Λαμπρόπουλος κάθε απόγευμα έβγαινε και μέσα από το ρεπορτάζ του αποδωμούσε τις διαρροές από το… οικογενειακό περιβάλλον που εν τέλει αποδείχτηκε ότι ήταν… διαρροές δια χειρός Ρούλας Πισπιρίγκου.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο Βασίλης Λαμπρόπουλος δεν βγαίνει πλέον καθημερινά στην εκπομπή καθώς θεωρεί ότι βοήθησε όσο μπορούσε στο να διαλευκανθεί η υπόθεση της Πάτρας και πιστεύει ότι δεν υπάρχει κάτι άλλο που μπορεί να κάνει. Θεωρεί ότι πλέον δεν υπάρχει καμία αμφιβολία για την ταυτότητα του δραστη των δολοφονιών κι ότι η ανακύκλωση του θέματος δεν προσφέρει κάτι ουσιαστικό πλέον στην υπόθεση. Γι’ αυτό και αποφάσισε να εμφανίζεται μόνο στο Δελτίο του MEGA, να δίνει τις τελευταίες εξελίξεις στο ρεπορτάζ και όχι να συζητάει για ώρα επί του θέματος.

Πηγή: media-insider.gr

 

Χαμός στο MEGA με Λαμπρόπουλο – «Αποστόμωσε» τον δικηγόρο της Πισπιρίγκου που τον κατηγόρησε!


Έντονη διαφωνία ανάμεσα στον δημοσιογράφο Βασίλη Λαμπρόπουλο και τον τον συνήγορο της Ρούλας Πισπιρίγκου, Όθωνα Παπαδόπουλο σημειώθηκε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του MEGA.


Όλα ξεκίνησαν όταν ο κ. Παπαδόπουλος σχολίασε τις αποκαλύψεις του αστυνομικού συντάκτη των εφημερίδων «Τα Βήμα» και «Τα Νέα» αναφορικά με τις αναζητήσεις της Ρούλας Πισπιρίγκου πριν η Τζωρτζίνα μπει στο νοσοκομείο.

Συγκεκριμένα, ο συνήγορος της 33χρονης είπε πως «εγώ το έγγραφο που έχω στα χέρια μου από τη διεύθυνση εγκληματολογικών ερευνών, που φέρει ημερομηνία 13 Απριλίου, περιγράφει μια κατάσταση εντελώς διαφορετική. Για να είναι ειλικρινής, αυτά που περιεγράφηκαν μόλις στο ρεπορτάζ τα άκουσα μόλις για πρώτη φορά από το δελτίο σας και δεν έχουν περιέλθει σε γνώση μου».

«Το έγγραφο που έχω στα χέρια μου από την αρμόδια υπηρεσία είναι ότι έχει κάνει (σ.σ η Ρούλα Πισπιρίγκου) σε σελίδα ιατροφαρμακευτικού περιεχομένου, η οποία έχει πολύ μεγάλο σε έκταση περιεχόμενο, μέσα στο οποίο υπάρχει μεταξύ άλλων η ερμηνεία του όρου ‘κεταμίνη’ όπου αναγράφεται μόνο η ευεργετική ιδιότητα της ουσίας, η αναλγητική της δράση και κυρίως η ανακούφιση από τον πόνο» συμπλήρωσε μεταξύ άλλων.

Στη συνέχεια είπε πως «δεν ξέρω αν το ρεπορτάζ σας στηρίζεται σε κάποιο άλλο έγγραφο, αλλιώς είναι ανακριβές».

Επιπλέον τόνισε ότι στο ρεπορτάζ θα έπρεπε να αναφερθούν οι πηγές του δημοσιογράφου, καθώς και ότι «βάσει του κώδικα ποινικής δικονομίας η διαδικασία της ανάκρισης είναι μυστική. Ο κάθε διάδικος μπορεί να λάβει αντίγραφα μια φορά τον μήνα. Και οι δύο πλευρές θα δικαιούμαστε σε περίπου 23 μέρες να λάβουμε νέα αντίγραφα από τη δικογραφία. Αν έχετε έγγραφο που λέει αυτά τα πράγματα, εμείς δεν το έχουμε στη διάθεσή μας».

Ουσιαστικά λοιπόν, ο κ. Παπαδόπουλος έκανε λόγο για παραβίαση της μυστικότητας της διαδικασίας της ανάκρισης.






Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.