Έσβησαν τα βίντεο της νύχτας του βιασμού της Γεωργίας - Κάτι πολύ ύποπτο συμβαίνει με τις κάμερες του ξενοδοχείου

featured image

Σε νέες αποκαλύψεις προχώρησαν η Γεωργία Μπίκα και ο συνήγορός της Θανάσης Ζιώγας, ενώ υπέβαλαν μήνυση για ψευδή κατάθεση έξι μαρτύρων.

Επιβεβαιώνοντας προηγούμενα δημοσιεύματα της «Ζούγκλας», ο συνήγορος της 24χρονης, καταγγέλλει μιλώντας στη «Real News», παρεμβάσεις και περικοπές στο υλικό των καμερών της επίμαχης νύχτας. «Όλο αυτό το υλικό από τις 16 κάμερες του ξενοδοχείου υπάρχει στη δικογραφία. Μόνο που σε όλες διαπιστώσαμε παρεμβάσεις, εκτός από μία. Έχει υπάρξει επεξεργασία στο υλικό των καμερών του ξενοδοχείου. Είναι πολύ σοβαρό και πρέπει να διερευνηθεί», δηλώνει.

Ειδικότερα, η 24χρονη υποστηρίζει πως οι συγκεκριμένοι μάρτυρες δεν βρίσκονταν στο πάρτι το μοιραίο βράδυ, και κατέθεσαν ψευδώς ενώπιον της ανακρίτριας για την παρουσία τους. «Έχουμε ντοκουμέντα στα χέρια μας γι’ αυτό, όπως το υλικό των καμερών. Τα άτομα αυτά υποστηρίζουν πως ήταν μαζί με την Γεωργία στο πάρτι, κάτι το οποίο δεν ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα, καθώς κάποιοι από αυτούς δεν πήγαν καθόλου, ενώ άλλοι είχαν φύγει ήδη πριν από το τραγικό συμβάν» προσθέτει ο κ. Ζιώγας.

Η υπόθεση βρίσκεται στα χέρια του εισαγγελέα και το επόμενο διάστημα αναμένεται να υποβάλλει την πρότασή του στο Συμβούλιο Πλημμελειοδικών Θεσσαλονίκης ώστε να αποφασιστεί εάν τελικά θα «μπει» στο αρχείο ή θα εκδοθεί σχετικό βούλευμα για δίκη. «Λόγω αυτού, εμείς προχωρήσαμε σε ακόμη μία ενέργεια πριν από 10 ημέρες. Υποβάλαμε αίτημα για περαιτέρω ανάκριση καθώς ισχυριζόμαστε πως ο βιασμός ήταν ομαδικός, κι όχι ατομικός. Επίσης στο πρώτο στάδιο της προανάκρισης διαπιστώσαμε πως υπάρχουν κάποια κενά, κι για αυτό το λόγο ζητήσαμε από τον εισαγγελέα είτε να εντοπιστούν ή να προχωρήσει η υπόθεση σε ανάκριση προκειμένου να καλυφθούν».

Αξίζει να σημειωθεί ότι για την υπόθεση κατηγορείται ένας 27χρονος, σε βάρος του οποίου έχει ασκηθεί ποινική δίωξη για γενετήσιες πράξεις χωρίς τη συναίνεση της παθούσας. Ο 27χρονος, μετά την απολογία του, αφέθηκε ελεύθερος με περιοριστικούς όρους, αν και ο ίδιος αρνείται την κατηγορία.



Όσον αφορά τις καταγγελίες για επεξεργασία του αρχειακού υλικού των 16 καμερών του ξενοδοχείου, ο κ. Ζιώγας ανέφερε χαρακτηριστικά στη «Real News», πως για παράδειγμα, υπάρχει πρόσωπο που υποστηρίζει πως έφτασε στον χώρο στη 1:15, μόνο που αυτό δεν υπάρχει, είναι κομμένο. Επίσης, η ώρα που υποστηρίζουν μάρτυρες ότι αναχώρησαν δεν έχει παρέμβαση, αλλά και οι ίδιοι δεν φαίνονται πουθενά…Είναι απίστευτο. Αυτά που υποστηρίζει μια ομάδα έξι προσώπων δεν αποδεικνύονται από το υλικό των καμερών. Είναι τρεις γυναίκες που συνοδεύονταν από έναν κύριο που εκθειάζει την άλλη πλευρά, καθώς και ο ρεσεψιονίστ και ο σεκιουριτάς», δηλώνει ο Θ. Ζιώγας.

«Μάλιστα, όλα αυτά που υποστηρίζει ο ρεσεψιονίστ έρχονται σε αντίθεση με αυτά που υποστηρίζει ο κατηγορούμενος. Ο κατηγορούμενος λέει ότι βγήκε και υποδέχθηκε την κοπέλα από τον διάδρομο και την πήρε μέσα στο δωμάτιο 401, ενώ ο σεκιουριτάς υποστηρίζει ότι μπήκε μέσα μόνη της και δεν είδε κανέναν. Το απόσπασμα ότι βγήκε στον 5ο όροφο και μετά πήγε στον 4ο είναι κομμένο. Να μας το δείξετε λοιπόν… Πού είναι; Δεν μπορούν να μας το δείξουν, είναι κομμένο, γιατί είναι επεξεργασμένο», προσθέτει ο συνήγορος της Γ, Μπίκα.

Σύμφωνα με τα όσα έχουν δει το φως της δημοσιότητας, ο ρεσεψιονίστ φέρεται να κατέθεσε πως «ανέβηκα στον 5ο όροφο και συνάντησα την κοπέλα. Τη ρώτησα μήπως συνέβη κάτι και δεν μπορούσε να μπει στο δωμάτιο. Την ξαναρώτησα «δε μπορέσατε να μπείτε στο δωμάτιο;» και μου απάντησε «όχι, στο 401 πάω». Της είπα και εγώ «με συγχωρείτε, μπορεί να έκανα κάποιο λάθος». Η κοπέλα έκανε κάποια βήματα και πήγε προς το ασανσέρ. Πήρε το ασανσέρ, κατέβηκε στον 4ο όροφο και κατευθύνθηκε προς το 401, 402. Εκείνη τη στιγμή άκουσα ανδρικές φωνές, απευθυνόμενες στην κυρία, «χτύπησες και δεν σου άνοιξαν;» και άλλη μία «γιατί δεν μπαίνεις;». Στη συνέχεια άκουσα χτύπημα πόρτας και άκουσα να εισέρχεται στο δωμάτιο 401».




Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.