Βρήκαν το κίνητρο. Αυτοί είναι οι λόγοι που σκότωνε η Πισπιρίγκου

featured image

Το παράλληλο βήμα της ειδικής ομάδας του Ανθρωποκτονιών είναι να εξακριβώσει το κίνητρο της 33χρονης. Θεωρούν ότι είναι ιδιαίτερα κομβικό, καθώς θα διαλευκάνουν και τους άλλους δύο θανάτους των παιδιών.

Όπως λένε, η απάντηση στο αν τα άλλα δύο κοριτσάκια τα δολοφόνησε η Ρούλα Πισπιρίγκου, θα αποδειχτεί από το κίνητρο της δολοφονίας της Τζωρτζίνας. Προσπαθούν, μέσα από το προφίλ που έχουν σκιαγραφήσει για την Πισπιρίγκου, τη ζωή που έκανε, τα όσα έλεγε αλλά και τις μαρτυρίες γνωστών και φίλων της να απαντήσουν στο ερώτημα αυτό.

[expander_maker more=»Διαβάστε περισσότερα» less=»…»]


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ 👉👉 Σε πανικό ο Κυριάκος Μητσοτάκης: Φέρνει νέο έκτακτο επίδομα 200 ευρώ;

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ 👉👉 Γιώργος Αυτιάς: «Φιλότιμοι άνθρωποι όσοι δεν τρώνε φαγητό 2 εβδομάδες για να πληρώσουν το ρεύμα»

Τρία είναι τα πιθανά ενδεχόμενα για τους λόγους που προέβη σε αυτή τη φρικαλέα ενέργεια.


  • Το πρώτο, έχει να κάνει με την εμμονή που είχε στο πρόσωπο του πρώην συζύγου της Μάνου Δασκαλάκη. Ενδεχομένως να ήθελε, κάνοντας κακό στα παιδιά της, να τον εκδικηθεί.
  • Το δεύτερο σενάριο για τα κίνητρα της 33χρονης έχει να κάνει με την ακόρεστη ανάγκη που είχε να προσελκύει την προσοχή μέσα από τον οίκτο.
  • Το τρίτο σενάριο επικεντρώνεται στην περίπτωση της Τζωρτζίνας. Να το έκανε για να βγάλει από τη μέση το κοριτσάκι που ίσως κάτι είχε ακούσει ή είχε δει και φοβόταν μην αποκαλυφθεί.

Το σίγουρο είναι ότι η 18η Ανακρίτρια Χριστίνα Σαλάπα που εξετάζει την υπόθεση φαίνεται διατεθειμένη να μην αφήσει κανένα σκοτεινό σημείο για να φθάσει στην απόλυτη αλήθεια «κυκλώνοντας» την ιστορία της Τζωρτζίνας. [/expander_maker]
Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.