Μαρία Αντωνά: «Όλο αυτό το οποίο συμβαίνει γύρω από το όνομα του Άρη, το δικό μου και της Σοφιάνας είναι τραγικό»

featured image

«Δεν μου αρέσει που όλο αυτό τον καιρό ακούω το όνομα μου να παίζει μέσα στο παιχνίδι»

Χαμός έγινε για άλλη μία φορά στο Survivor, αφού όλο αυτό το διάστημα έχουμε παρατηρήσει πως υπάρχει έντονη ίντριγκα ανάμεσα στους παίκτες.

Την αρχή είχε κάνει ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ, ο οποίος υποστήριζε πως ο Άρης Σοϊλέδης είχε συνάψει σχέση με την Σοφιάννα Αβραμάκη, την ώρα μάλιστα που η σύντροφος του Μαρία Αντωνά ετοιμάζει το γάμο τους.

O make-up artist άλλαξε τροπάριο και τώρα ισχυρίζεται τόσο ποδοσφαιριστής με τη φυσικοθεραπεύτρια έχουν απομακρυνθεί, ενώ εκείνος έχει έρθει πολύ κοντά με την Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου.

Ακόμη ένα περιστατικό όμως ήρθε στο φως της δημοσιότητας με πρωταγωνιστή για ακόμη μία φορά τον Άρη Σοϊλέδη.

Συγκεκριμένα στο χθεσινό συμβούλιο του νησιού ο Γιώργος Λιανός ανακοίνωσε πως ο Άρης και ο Γιώργος Ταλάντσεβ ήρθαν σε επαφή με έναν ντόπιο του Αγίου Δομίνικου και μέσω αυτού κατάφεραν να επικοινωνήσουν με δικά τους πρόσωπα.

Μαρία Αντωνά, η οποία όλο αυτό το διάστημα προσπαθεί να κρατήσει μία ουδέτερη στάση σχετικά με τα όσα ακούγονται γύρω από το όνομά της, μέσα από την εκπομπή «Ποιος είναι πρωινιάτικα» ξεκαθάρισε τη θέση της διευκρινίζοντας πως εκείνη δεν επικοινώνησε με τον αρραβωνιαστικό της.


«Δεν μου αρέσει που όλο αυτό τον καιρό ακούω το όνομα μου να παίζει μέσα στο παιχνίδι. Λες και γω είμαι παίκτης του Survivor, λες και έχω υπογράψει με το παιχνίδι, όλο αυτόν τον καιρό ακούω ότι συμμετέχω κατά μία έννοια και έναν τρόπο στο συγκεκριμένο πρότζεκτ. Να υπενθυμίσω λοιπόν, για ακόμα μια φορά, ότι η Μπέττυ με ρώτησε αν θέλω να παίξει αυτό το απόσπασμα και αν θέλω να συμμετέχω. Γιατί πολλές φορές και αυτό παρεξηγείται ότι η εκπομπή μπορεί να χρησιμοποιεί εμένα, τη δική μου συμμετοχή και το ότι είμαι εδώ για να κάνει νούμερα… Να απαντήσω λοιπόν και στο απόσπασμα αυτό το οποίο είδα το Σαββατοκύριακο και δεν μου άρεσε καθόλου! Εννοείται ότι η ομάδα μου με σέβεται και εγώ σέβομαι τον εαυτό μου.


Εγώ προσωπικά δεν είχα καμία επικοινωνία με τον σύντροφο μου, οφείλω να το ομολογήσω. Τώρα από εκεί και πέρα τι ακριβώς έχει συμβεί, τι έχει γίνει και τι δεν έχει γίνει νομίζω ότι και ο Άρης, όταν θα βγει από το Survivor, θα βάλει πάρα πολλά πράγματα στη θέση τους. Δεν νομίζω δηλαδή ότι ο άνθρωπος δεν θα τοποθετηθεί γιατί ότι και να γίνεται μέσα πρέπει να λογοδοτώ εγώ για το τι ακριβώς συμβαίνει! Λες και εγώ είμαι εκεί! Δηλαδή είναι απίστευτο αυτό το οποίο συμβαίνει και στα social media», τόνισε χαρακτηριστικά και πρόσθεσε:

«Είμαι σε ένα πάνελ, σχολιάζω και εγώ ένα πρότζεκτ το οποίο βλέπω μαζί σας και νομίζω ότι έχω κρατήσει και πολύ ουδέτερη στάση. Όσο μπορώ. Δεν έχω μιλήσει ποτέ άσχημα για κανέναν παίκτη, δεν έχω χρησιμοποιήσει εσάς εδώ για την δική μου προβολή ή την προβολή του συντρόφου μου. Όταν θα βγει ο Άρης έχει να δώσει αυτός προσωπικά πάρα πολλές απαντήσεις για όλο αυτό που συμβαίνει, για αυτό το οποίο τώρα κατηγορείται και για όλο αυτό το οποίο κατηγορείται και από την ομάδα του ότι έχει συνάψει σχέση με την Σοφιάνα. Έχετε δει ότι ούτε αυτό έχω σχολιάσει.

«Όλο αυτό το οποίο συμβαίνει όλο αυτό τον καιρό γύρω από το όνομα του Άρη, το δικό μου και της Σοφιάνας είναι τραγικό. Είναι τραγικό και για μένα. Που το ξαναλέω, εγώ δεν φταίω σε τίποτα. Με έχουν συνδυάσει με το παιχνίδι, λες και είμαι εκεί και παίζω και λες και έχω κάνει συμβόλαιο ή πληρώνομαι για να δέχομαι όλο αυτό που δέχομαι όλο αυτόν τον καιρό. Μιλάμε όλο αυτόν τον καιρό για ένα ειδύλλιο χωρίς να έχουμε δει τίποτα. Με υποθέσεις έχει άποψη όλη η Ελλάδα για αυτό»


Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.