Η τραγική ιστορία πίσω από τον άνθρωπο με το πριόνι που σπέρνει τον τρόμο στον Πύργο

featured image

Μια θλιβερή ιστορία, με πρωταγωνιστή έναν άνθρωπο που αφέθηκε στο περιθώριο ενώ χρειάζεται βοήθεια, κρυβόταν πίσω από τις προειδοποιήσεις που ανέβηκαν στα κοινωνικά δίκτυα για τον μυστηριώδη άνδρα με το πριόνι που σπέρνει τον τρόμο τα βράδια στον Πύργο.

Το βίντεο με τον άγνωστο άνδρα που φέρεται ότι είναι παραμορφωμένος και τρομοκρατεί παιδιά τα βράδια κραδαίνοντας πότε πριόνι και πότε τσεκούρι, με περιγραφές που παρέπεμπαν στον Φρέντι Κρούγκερ από τον «Εφιάλτη στον δρόμο με τις λεύκες», απεικόνιζε τον… Θύμιο, έναν 40χρονο που έχει περάσει τα πάνδεινα.

Το 2008, όταν εργαζόταν στην Τρίπολη, έπεσε θύμα τροχαίου με αποτέλεσμα να παραμορφωθεί το μισό του πρόσωπο και να διαλυθεί η άνω γνάθος. Από τότε τρώει και μιλά με μηχανική υποστήριξη. Η ανηφόρα έγινε ακόμα μεγαλύτερη, αφού έχασε εργασία και φίλους κι έτσι εγκαταστάθηκε στον Πύργο όπου, με το επίδομα που παίρνει πληρώνει ίσα ίσα το ενοίκιό του.Το μαρτύριο εντάθηκε, όταν κάποιοι ανεγκέφαλοι άρχισαν να τον κοροϊδεύουν και να πετούν πέτρες στο σπίτι του, όπως αναφέρει η τοπική εφημερίδα «Πατρίς». Μικροί και μεγάλοι επιδίδονταν σε άγριο bullying, έτσι όταν το ποτήρι ξεχείλισε, ο Θύμιος… εκνευρίστηκε και προσπάθησε να απωθήσει κάποιους νεαρούς που τον πείραζαν τις μεταμεσονύκτιες ώρες, όπως φαίνεται σε βίντεο.

Από τότε που δημοσιοποιήθηκε το βίντεο έχουν χαθεί τα ίχνη του 40χρονου, ο οποίος παλαιότερα είχε πει βουρκωμένος στην τηλεόραση ΟΡΤ: «Δεν θέλω να με δει κάποιο παιδάκι ή κάποιος ηλικιωμένος άνθρωπος, γιατί θα τρομάξει». Το βέβαιο είναι ότι πρέπει να δράσουν άμεσα οι αρμόδιες υπηρεσίες για τον μοναχικό αυτό άνθρωπο, για να μην τρέχουμε αργότερα πίσω από μη αναστρέψιμα γεγονότα.


Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.