«Η 8χρονη που υιοθετήσαμε ήταν ενήλικη νάνος και πήγε να μας σκοτώσει»

featured image

Ενήλικη νάνος: Μια συγκλονιστική ιστορία βγαλμένη από… «ταινία θρίλερ» είναι πέρα για πέρα αληθινή και αφορά μία οικογένεια στην Αμερική και τα όσα διαδραματίστηκαν μετά την υιοθεσία της… 8χρονης κόρης τους.

Όλα ξεκίνησαν όταν οι θετοί γονείς κατηγορήθηκαν ότι εγκατέλειψαν την 8χρονη κόρης τους Ναταλία για να μετακομίσουν στον Καναδά με τους βιολογικούς τους γιους. Το ζευγάρι εξαρχής αρνήθηκε τις κατηγορίες ισχυριζόμενο ότι η πραγματική ηλικία της 8χρονης… ήταν 22 ετών.

ενήλικη νάνος

Η Kristine Barnett, θετή μητέρα του κοριτσιού, όχι μόνο αρνήθηκε τις κατηγορίες περί εγκατάλειψης και δήλωσε ότι αυτή και ο σύζυγός έπεσαν θύματα απάτης, αλλά αποκάλυψε πως το κορίτσι που υιοθέτησαν ήταν μια ενήλικη που προσπάθησε να τους σκοτώσει.

Το αρχικό της πιστοποιητικό γεννήσεως έγραφε πως είναι 9 ετών, αλλά το δικαστήριο αργότερα αποφάνθηκε ότι στην πραγματικότητα ήταν 23 όταν τραβήχτηκαν αυτές οι φωτογραφίες.

Ενήλικη νάνος: Οι δολοφονικές απόπειρες εναντίον της οικογένειας

Η μητέρα σοκάρει με τα όσα περιέγραψε: «Στεκόταν από πάνω μας στη μέση της νύχτας. Δεν μπορούσες να κοιμηθείς. Έπρεπε να κρύψουμε όλα τα αιχμηρά αντικείμενα. Την είδα να βάζει χημικές ουσίες, χλωρίνη, Windex κάτι τέτοιο, στον καφέ μου και την ρώτησα, τι κάνεις; Είπε: προσπαθώ να σας δηλητηριάσω».

ενήλικη νάνος


«Τα μέσα μαζικής ενημέρωσης παρουσιάζουν ότι την εγκατέλειψα αλλά δεν υπάρχει παιδί εδώ», δήλωσε η Barnett. «Η Ναταλία ήταν γυναίκα. Είχε περίοδο. Είχε δόντια ενήλικου ανθρώπου. Δεν ψήλωσε ποτέ ούτε έναν πόντο, που ακόμα και ένα παιδί νάνος ψηλώνει λίγο».


Τι δήλωσαν οι γιατροί για την κατάσταση της υγείας της

«Οι γιατροί κατέληξαν πως έπασχε από σοβαρή ψυχολογική ασθένεια που παθαίνουν μόνο οι ενήλικες», είπε και συνέχισε: «πηδούσε από το αυτοκίνητο, έριχνε αίμα στους καθρέφτες, έκανε πράγματα που δεν κάνει ένα παιδί», δήλωσε η Kristine Barnett και πρόσθεσε: «Όταν την πήραμε παρατηρήσαμε ότι δεν μπορούσε να περπατήσει καλά, δεν το έγραφε σε κανένα έγγραφο αυτό», σχολίασε.

Δείτε φωτογραφίες:


Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.