«Μου ήταν παντελώς αδιάφορος»: Η εξομολόγηση της Ράνιας Τζίμα, 6 χρόνια μετά τον γάμο με τον Γαβριήλ Σακελλαρίδη

featured image

Η Ράνια Τζίμα παραχώρησε μία συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης στο περιοδικό ΟΚ, όπου μεταξύ άλλων μίλησε για τον σύζυγό της, Γαβριήλ Σακελλαρίδη.

Ερωτηθείσα η δημοσιογράφος και παρουσιάστρια του δελτίου ειδήσεων του Mega, «εάν υπήρχε κάποια προϋπάρχουσα κόντρα ανάμεσα σε εκείνη και τον Γαβριήλ Σακελλαρίδη», δήλωσε: «Όχι, αδιάφορος μου ήταν, παντελώς αδιάφορος. Είχα τις φίλες μου που μου έλεγαν τι ωραίος τύπος ο Σακελλαρίδης και τους απαντούσα, εγώ δεν το βλέπω αυτό. Μετά όμως το είδα».

Ράνια Τζίμα: Τι αποκάλυψε για την γνωριμία με τον σύζυγό της

Να αναφέρουμε πως σε τηλεοπτική συνέντευξη που είχε παραχωρήσει στο παρελθόν, η Ράνια Τζίμα μιλώντας για την γνωριμία τους, είχε δηλώσει:



«Ήμουν ξινή στην πρώτη μέρα γνωριμίας με τον σύζυγό μου. Δεν έβλεπα μπροστά μου, είχα στο μυαλό μου, μόνο δουλειά, δουλειά, δουλειά. Δεν ήθελα, είχα κατεβασμένα τα ρολά μου, ό, τι και να περνούσε από μπροστά μου δεν θα το έβλεπα, ήμουν προσηλωμένη στη δουλειά μου. Τον έκοβα από καλεσμένο. Αυτό άλλαξε πολλούς μήνες μετά. 7-8 μήνες μετά”, είπε. “Νομίζω και οι άντρες και οι γυναίκες όταν θέλουμε κάτι πρέπει να το διεκδικούμε και αυτό είναι υπέρ μας. Τα κατάφερε».

Να θυμίσουμε πως η Ράνια Τζίμα με τον Γαβριήλ Σακελλαρίδη παντρεύτηκαν 16 Μάϊου το 2016 με πολιτικό γάμο, ενώ την ίδια χρονιά ήρθε στον κόσμο το πρώτο τους παιδάκι, η Ελένη.






Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.