Ανατριχιαστικό βίντεο-ντοκουμέντο από το δυστύχημα στη ΛΕΑ με θύμα έναν 59χρονο!

featured image

Σε άδειο δρόμο έπεσε πάνω στο σταματημένο ΙΧ

Το λευκό Renault Megane που οδηγούσε ένας 26χρονος, παρότι βρισκόταν στην ευθεία, παρέκκλινε της πορείας του και βρέθηκε δεξιά στη ΛΕΑ (Λωρίδα Έκτακτης Ανάγκης), πέφτοντας με φόρα πάνω σε ένα σταματημένο Ford Focous.

Το σοκαριστικό τροχαίο δυστύχημα συνέβη το πρωί της Κυριακής στο 297χλμ. της εθνικής οδού, λίγο πριν τον κόμβο Μικροθηβών, στο ύψος του Αϊδινίου Μαγνησίας και είχε σαν τραγικό αποτέλεσμα τον θάνατο του 59χρονου οδηγού του σταματημένου αυτοκινήτου.

Το LamiaReport φέρνει στο φως ένα βίντεο-ντοκουμέντο από τη στιγμή της πρόσκρουσης, όπως την κατέγραψε η κάμερα αυτοκινήτου που ακολουθούσε…



Ο άτυχος άνδρας είχε σταματήσει με το αυτοκίνητό του, στο οποίο επέβαινε και η σύζυγός του, για να μπορέσει να μιλήσει στο κινητό του. Εκείνη τη στιγμή, το λευκό αυτοκίνητο που οδηγούσε ο νεαρός, ο οποίος δεν είχε καν δίπλωμα οδήγησης, βρισκόταν στη δεξιά λωρίδα, αλλά όπως φαίνεται στο βίντεο, «αφρενάριστος» πάει και πέφτει πάνω στο γαλάζιο ΙΧ.

Λίγα μέτρα πιο κάτω ο 26χρονος σταματά και βγαίνει έξω από το αυτοκίνητό του… Ο οδηγός του αυτοκινήτου που κατέγραψε τη σοκαριστική στιγμή είναι ψύχραιμος και καταφέρνει να αποφύγει το Megane του νεαρού.

Ο νεαρός οδηγός που προκάλεσε το δυστύχημα συνελήφθη κατηγορούμενος για ανθρωποκτονία από αμέλεια, ενώ γίνει ήδη λήψη αίματος και ούρων, για να διαπιστωθεί εάν οδηγούσε υπό την επήρεια αλκοόλ ή άλλων ουσιών.

Σύμφωνα με τα όσα φαίνονται στο βίντεο και με βάσει τις εκτιμήσεις των Αστυνομικών, δεν αποκλείεται ο οδηγός του μοιραίου αυτοκινήτου να έχασε τη συγκέντρωσή του κοιτώντας το κινητό του…






Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.