Άγρια σύρραξη στα 30.000 πόδια: Έξι άτομα γρονθοκόπησαν νεαρό εν ώρα πτήσης!

featured image

Για τους Βρετανούς ποτέ δεν είναι ακατάλληλη στιγμή για έναν… καλό καβγά!

Σε ρινγκ μετέτρεψαν πτήση της KLM από το Μάντσεστερ προς το Άμστερνταμ μια παρέα νερών Βρετανών, οι οποίοι συνεπλάκησαν με αντίπαλη παρέα στα… 30.000 πόδια, σκορπώντας τον πανικό στους υπόλοιπους επιβάτες του αεροπλάνου.

Το πραγματικά απίστευτο σκηνικό, πλάνα του οποίου μπορείτε να δείτε στο βίντεο που ακολουθεί παρακάτω, εκτυλίχθηκε όταν μια παρέα Βρετανών επιβατών άρχισε να καβγαδίζει με μία άλλη παρέα, με την οποία υπήρχε ένταση καθ’ όλη τη διάρκεια της πτήσης, εξαιτίας ρατσιστικών σχολίων, όπως αναφέρουν αυτόπτες μάρτυρες, χωρίς, ωστόσο, να διευκρινίζονται περισσότερα.


Κάποια στιγμή, οι πρώτοι αρχίζουν να γρονθοκοπούν μανιωδώς έναν νεαρό που βρισκόταν στο κάθισμά του, με κάποιους από τους γύρω επιβάτες να ουρλιάζουν πανικόβλητοι και κάποιους άλλους να προσπαθούν μάταια να τους σταματήσουν. Η σύρραξη διακόπηκε μόνο κατόπιν παρέμβασης του κυβερνήτη του αεροσκάφους, ο οποίος και τους υποχρέωσε να επιστρέψουν στις θέσεις τους, για να ηρεμήσουν τα πνεύματα.


Αμέσως μετά την προσγείωση, πάντως, συνελήφθησαν συνολικά έξι άτομα, όλοι τους Βρετανοί υπήκοοι, που συμμετείχαν στο… ιπτάμενο ξυλίκι.

  • Δείτε βίντεο-ντοκουμέντο από τον άγριο καβγά:

Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.