Η Κατερίνα Καινούργιου αγόρασε σπίτι με 1 εκατομμύριο ευρώ – Οι πρώτες φωτογραφίες

featured image

Η πετυχημένη παρουσιάστρια έκανε μία μεγάλη επένδυση και μία τεράστια αλλαγή στη ζωή της. Δημοσίευμα περιοδικού αποκαλύπτει και πόσο της κόστισε και τα χρήματα δεν είναι λίγα…

Μία νέα αρχή έχει κάνει στη ζωή της η Ελληνίδα τηλεπαρουσιάστρια Κατερίνα Καινούργιου, η οποία έχει αφήσει στο παρελθόν, όσα την στεναχώρησαν και έχει κοιτάξει μπροστά. Η ίδια τον τελευταίο καιρό φέρεται να άλλαξε στέγη και να στεγάζει την ευτυχία της σε ένα πολύ όμορφο διαμέρισμα στο Κολωνάκι.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες της εφημερίδας Real, πρόκειται για ένα εντυπωσιακό διαμέρισμα, με μεγάλους χώρους, μεγάλο μπαλκόνι και υπέροχη θέα. Μάλιστα, το σπίτι ανήκει στην οικογένεια του Χριστόφορου Παπακαλιάτη και μέχρι πριν από λίγο καιρό έμενε εκεί η αδερφή του γνωστού ηθοποιού.

Η Κατερίνα Καινούργιου που βρέθηκε τις προηγούμενες ημέρες στο Παρίσι ενθουσιάστηκε από την πρώτη στιγμή που το είδε και περιμένει με ανυπομονησία να εγκατασταθεί και να απολαύσει την θαλπωρή του νέου της σπιτιού. Μέχρι τώρα έμενε στα βόρεια προάστια, και όπως η ίδια έχει εξομολογηθεί, το σπίτι της δεν είχε ωραία θέα και ήταν αρκετά σκοτεινό.


Η οικοδέσποινα της Super Κατερίνα της περίοδο που ήταν σε σχέση με τον Φίλιππο Τσαγκρίδη περνούσε αρκετό καιρό στο Κολωνάκι, όπου βρισκόταν το σπίτι του πρώην συντρόφου της. Είναι μια περιοχή που της αρέσει πολύ και καλύπτει πολλές από τις ανάγκες της.


Εδώ και λίγο καιρό, η Κατερίνα Καινούργιου είχε ανακοινώσει μέσα από την εκπομπή της, την απόφασή της να αλλάξει σπίτι. Η παρουσιάστρια γυρίζει σελίδα στη ζωή της και μάλιστα πρόσφατα μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους και τις πρώτες φωτογραφίες από το εσωτερικό του νέου της χώρου.

O χώρος φυσικά προς το παρόν είναι άδειος, ωστόσο είναι σίγουρο πως η παρουσιάστρια θα τον διακοσμήσει ανάλογα με το δικό της ιδιαίτερο στιλ.

«Βρήκα καινούργιο σπίτι, δεν στα είπα! Μετακομίζω!», είχε πει η ίδια στον αέρα της εκπομπής της κατά τη διάρκεια της μαγειρικής.

Όσον αφορά το κόστος; Φτάνει το 1 εκατομμύριο ευρώ σύμφωνα με δημοσίευμα περιοδικού!

 

 






Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.