Συνταξιούχος κατάσκοπος αποκαλύπτει ποια πόλη θα χτυπούσαν σε περίπτωση Γ΄ Παγκοσμίου Πολέμου (vid)

featured image

Ένας συνταξιούχος κατάσκοπος αποκάλυψε ποια πόλη των ΗΠΑ θα βρισκόταν στο στόχαστρο σε περίπτωση πυρηνικού πολέμου.

Μία χρήστης του TikTok που ονομάζεται Μαρία ανέβασε ένα βίντεο με συνομιλίες του πατέρα της, ο οποίος δούλευε για την αμερικανική κυβέρνηση κατά την διάρκεια του Ψυχρού Πολέμου.

Έθεσε μια σειρά από ερωτήματα στον πατέρα της που είχαν να κάνουν με εξωγήινους, υποβρύχιες βάσεις, αν και πόσους ανθρώπους έχει σκοτώσει και αν τα πτηνά είναι drones που ελέγχονται από την κυβέρνηση.


[expander_maker more=»Διαβάστε περισσότερα» less=»…»]

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ 👉👉 Αγανάκτησαν με τις «Άγριες Μέλισσες» – “Όχι άλλη Λέρο! Βαρεθήκαμε. Μια αηδία κατάντησε»

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ 👉👉 Προτιμώ να πηγαίνω με συζύγους άλλων γυναικών παρά να βλέπω πρωινάδικα

Σε ένα από τα πιο πρόσφατα βίντεο, η φοιτήτρια πανεπιστημίου ρωτά τον πρώην κατάσκοπο, τι θα συνέβαινε αν ξεσπούσε ο Γ΄ Παγκόσμιος Πόλεμος. Ο πατέρας της Μαρίας αποκάλυψε μια πόλη των ΗΠΑ που είναι πρώτη στη λίστα. «Μάινοτ, Βόρεια Ντακότα», είπε χαρακτηριστικά.


Ωστόσο, ο πρώην κατάσκοπος αρκέστηκε σε αυτές τις τρεις λέξεις χωρίς να μπει σε περαιτέρω λεπτομέρειες. Η απάντησή του πάντως, έχει λογική αφού στο Μάινοτ υπάρχει μια αεροπορική βάση.

Η συγκεκριμένη βάση φιλοξενεί την 5η Πτέρυγα Βομβών και την 91η Πτέρυγα Πυραύλων, που είναι τα δύο πιο σημαντικά τμήματα της Διοίκησης της Πολεμικής Αεροπορίας (AFGSC) με έδρα τη Λουιζιάνα. Η AFGSC παρέχει δυνάμεις μάχης για στρατηγική πυρηνική αποτροπή.

Η Μαρία πάντως, δεν ρώτησε μόνο για το ενδεχόμενο πυρηνικού πολέμου τον πατέρα της. Στο ίδιο βίντεο, τον ρωτάει ποια ξένη γλώσσα θα συμβούλευε κάποιον να μάθει και εκείνος να της απαντάει τα «μανδαρινικά».

Τον ρώτησε ακόμα για τον «ταξικό πόλεμο» για να λάβει την εξής απάντηση: «Εάν η ανισότητα στον πλούτο συνεχίσει να αυξάνεται, αργά ή γρήγορα η φτωχότερη τάξη θα ξεσηκωθεί».

[/expander_maker]
Επιστροφή στο trelokouneli.gr

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑΔεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.