Ροζ σκάνδαλο στο νοσοκομείο Τρικάλων. Τα “γούστα” στον τελευταίο όροφο και η Ε.Δ.Ε

featured image

Τη διενέργεια Ένορκης Διοικητικής Εξέτασης διέταξε ο διοικητής του Νοσοκομείου Τρικάλων Κώστας Γρηγορίου, έπειτα από το σούσουρο περί “ροζ ιστορίας” σε αυτό.

Η σχετική αναφορά για “ερωτική συνεύρεση στον τελευταίο όροφο του κτιρίου” έγινε στο ράδιο Ζυγός την Τρίτη και το θέμα αναπαρήχθηκε από διάφορα ΜΜΕ. Σύμφωνα λοιπόν με το ραδιοφωνικό σταθμό, σε διπλανό δωμάτιο του χώρου όπου νοσηλεύονται κρατούμενοι των Φυλακών Τρικάλων, ένα ζευγάρι που ανήκε στο προσωπικό του Νοσοκομείου επιδίδονταν σε σεξουαλικές πράξεις με αποτέλεσμα οι φωνές τους να ξεσηκώσουν τους υπόλοιπους εργαζόμενους.

[expander_maker more=»Διαβάστε περισσότερα» less=»…»]


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ – Η Ιωάννα «λιώνει» στο Θριάσιο και η γυναίκα-«δηλητήριο» το παίζει… αρχηγός κι έπιασε δουλειά στις φυλακές της Θήβας!

Ήταν τόσος ο θόρυβος που φοβήθηκαν και κάλεσαν την αστυνομία, αφού δίπλα υπήρχε κρατούμενος και δεν ήξεραν τι συμβαίνει. Άμεσα στο χώρο έσπευσε ισχυρή Αστυνομική δύναμη που έπιασε το ερωτικό ζευγάρι τη στιγμή της πράξης.

Οι πληροφορίες του ραδιοφωνικού σταθμού έκαναν λόγο πως πρόκειται για έναν νοσηλευτή και μια ειδικευόμενη Ιατρό, όμως το ρεπορτάζ «εμπλουτίστηκε» από τοTV10 που έκανε λόγο για επικουρικό νοσηλευτικό και βοηθητικό προσωπικό του Νοσοκομείου. Ανεξαρτήτου ειδικότητας όμως, το ζευγάρι «άναψε φωτιές»…Η αντίδραση της διοίκησης του νοσηλευτικού μας ιδρύματος υπήρξε άμεση και με εντολή του ίδιου του διοικητή ξεκίνησε ΕΔΕ προκειμένου να διαπιστωθεί αν και τι ακριβώς έχει συμβεί.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ – Διάσημες Ελληνίδες πόζαραν χωρίς μακιγιάζ και τρομάξαμε να τις αναγνωρίσουμε!

[/expander_maker]





Επιστροφή στο trelokouneli.gr

 
ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ


https://www.trelokouneli.gr/roz-skandalo-sto-nosokomeio-trikalon-ta-goysta-ston-teleytaio-orofo-kai-i-e-d-e/


Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.