Ο Αλέξανδρος Λυκουρέζος έβγαλε ανακοίνωση για την κατάσχεση στο σπίτι του


Χθες το πρωί συμφωνα με δημοσιευμα της Athens Voice ο Αλέξανδρος Λυκουρέχος είδε στο σπίτι του στο Κολωνάκι επί της Ηροδότου, δικηγόρο και δικαστικό επιμελητή. Ο λόγος ήταν δύο ακάλυπτες επιταγές των 25.000 ευρώ έκαστη.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ ο Αλέξανδρος Λυκουρέζος είχε απευθυνθεί σε κατασκευαστική εταιρεία για εργασίες ανακαίνισης του σπιτιού στο Πόρτο Ράφτη, το οποίο πωλήθηκε πριν από λίγες ημέρες. Ο ίδιος έδωσε δύο επιταγές των 25.000 ευρώ, χωρίς ωστόσο να καλύψει το ποσό. Σύμφωνα με την αιτιολογία του, έκανε ανάκληση των επιταγών, επειδή -κατά τον ισχυρισμό του- δεν έγιναν τελικά οι εργασίες. Ωστόσο, έκανε ανάκληση αλλά και πάλι το ποσό δεν υπήρχε κατατεθειμένο στην τράπεζα ως ορίζει η διαδικασία.

Το αποτέλεσμα ήταν έπειτα από πολλές ημέρες οχλήσεων, ο δικηγόρος του κατόχου των επιταγών μαζί με δικαστικό επιμελητή να προχωρήσει σήμερα το πρωί σε συντηρητική κατάσχεση στο σπίτι του στο Κολωνάκι, παρουσία του ποινικολόγου ο οποίος τους ενημέρωσε πως πέρα από τα έπιπλα, δεν του ανήκει το οίκημα, το οποίο κι έχει μεταβιβάσει στην κόρη του.






Την δική του απάντηση στο δημοσίευμα έδωσε ο γνωστός ποινικολόγος με δήλωση που έδωσε στα μέσα και την οποία υπογράφουν και οι δυο αντίδικοι.

Σχετικά με το reportage της Athens Voice για την κατάσχεση περιουσιακών στοιχείων του Αλέξανδρου Λυκουρέζου από ανακληθείσες επιταγές, τούτο οφείλεται σε παρεξήγηση που προκλήθηκε από την ανάκληση των επιταγών εκ μέρους του Αλέξανδρου Λυκουρέζου.

Κατόπιν εκατέρωθεν διευκρινήσεων που δόθηκαν μεταξύ του Αλέξανδρου Λυκουρέζου και του δικηγόρου του αντιδίκου, Οδυσσέα Ιωσηφίδη, το θέμα θεωρείται λήξαν».

entertv



Από το Blogger.